Zrealizujte si ve vaší koupelně relaxační oázu klidu

18. čvn 2021

Vytvořit si domácí wellness nebylo nikdy jednodušší. Díky našim relaxačně rehabilitačním zařízením není problém zrealizovat odpočinkovou zónu i v koupelnách méně velkorysých na prostor. Pokud je tedy vaším snem užívat si vodní masáže či blahodárné účinky parní sauny, zbystřete.

Hlavní výhodou a velkou předností firmy ARTTEC je vlastní výroba a individuální přístup ke každému zákazníkovi dle jeho potřeb. Jsme tedy schopni vytvořit vířivou vanu, parní saunu, masážní či sprchový box dle přání každého klienta. K výrobě jsou použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. O tom, že si za kvalitou naší výroby stojíme, svědčí i fakt poskytování prodloužené záruky až na 6 let. Pro bezstarostnou instalaci můžete také využít naší odborné montáže.

Hydromasážní vany se světelnou terapií

Hydromasážní vana THALEILA SURF + CHROMO 160x105 cm se světelnou terapií

Specializací naší firmy je tedy výroba vířivých a masážních van v různých variantách, masážních a sprchových boxů a pro ty nejnáročnější zákazníky nabízíme parní sprchové sauny. Sortiment je doplněn o sprchové dveře do niky a další produkty potřebné k realizaci vysněné koupelny. Nejprve bychom rádi představili novinku - masážní vany s chromoterapií. Jedná se o vířivé či hydromasážní vany, u kterých pomocí dálkového ovladače nastavíte oblíbenou barvu, odstín a intenzitu světla. Světelná terapie umocní prožitek z masážní koupele a uvolní nejen vaše svaly, ale i mysl. Systém vany má i přednastavené programy, které můžete jednoduše navolit (automatická změna barev, nebo jejich prolínání atd.). Použití světel má léčebné a rehabilitační účinky, ale zajisté je uvítáte i při každodenní relaxaci.

Vířivé a masážní akrylátové vany

Vířivá vana GAIA FLAT 150x150 cm, akrylátová vana s integrovaným světlem

K relaxační masáži doporučujeme také hydromasážní vany. Systém vany obsahuje zabudované masážní trysky po bocích vany. Proud vody vás tak bude příjemně masírovat tam, kde je to potřeba. Pro ještě dokonalejší pocit při vodní lázni je možné do vany přidat i perličkový systém. Ten je umístěn na dně vany a vhání do koupele vzduchové bubliny. Tyto malé bublinky jsou určeny k dokonalé masáži povrchových zakončení celého těla. Masáže v těchto relaxačních zařízeních napomáhají uvolnit svalové napětí, stimulují krevní oběh, metabolismus a přispívají k celkovému uvolnění mysli. Ovládání vířivých van je manuální a zcela jednoduché. Lze plynule nastavit intenzitu proudění.

Sprchové a masážní boxy české výroby

Parní sprchové boxy BRILIANT a SMARAGD

Pro ty, co preferují spíše sprchování, můžeme vyrobit širokou škálu sprchových koutů, masážních boxů a parních sprchových saun. Obyčejné sprchování se tak pro Vás může stát nevšedním zážitkem. Parní sauny i sprchové boxy lze umístit i v menších koupelnách bytů, domácí saunu si tak může užívat úplně každý. K uvolnění svalů doporučujeme masážní boxy vybavené několika masážními tryskami. V boxu nechybí horní sprcha a sedátko pro pohodlné posezení při masáži. U boxů můžete volit mezi vysokou či nízkou vaničkou a také si vybrat typ skla ve dveřích. Díky vlastní výrobě můžeme nabídnou i kombinaci masážního a parního systému, abyste si užili všechny možné funkce.

Pokud se nemůžete rozhodnout, zveme Vás na prohlídku do naší vzorkovny v Tetčicích, kde si zboží můžete detailně prohlédnout, vyzkoušet a ve všem vám rádi poradíme.

Kde nás najdete? ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17, Tel.: 546 422 114.