coverphoto
Neaktivní

pramonka

M  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. srp 2014
bydlí v městě Brno
Info o bydlení
Stav   Přestavuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
56 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Koupili jsme stoletý domeček v Brně s dlouuuhou zahradou... předchozí majitel již započal s přestavbou, která nám ovšem nevyhovovala. Více než rok trvalo než jsme měli nachystaný projekt přesně podle našich představ, než jsme měli povolení, zelenou úsporám a hlavně stavební firmu....

Další prosba o radu z našeho domu hrůzy 🙂 Praská nám stěna ze sádrokartonu ve spodních rozích kolem střešních oken... Čím to může být a co s tím? Díky!

5 fotek
  • jajah55osobně bych to reklamovala , ať vám to předělají
    • kacireksronam to praska taky ale u stropu,pritel rikal ze nez si novostavba sedna a cela doschne trva to a proto to praska,prejel to akrylem a zamaloval.
      • pramonka
        AUTOR
        @kacireksro  To už je přejeté akrylem a zamalované 😞 Objevilo se to znovu a skoro bych řekla, že větší....
        • mitotehele a davali se do tech rohu takove ty specialni rohove pasky?
          • pramonka
            AUTOR
            @mitote  Jsem si všimla až teď... určitě ne, něco už jsem o těch páscích zaslechla, ale u nás je nikde nepoužili, ikdyž jsem se na ně i ptala... myslíš, že by se to dalo nalepit a přebrousit dodatečně (v koupelně ani ještě vymalováno není...)?
            • mitote@pramonka  no tak do vsech rohu se musi davat rohove pasky... jak kdyz tvori roh sadros a sadros, tak kdyz ho tvori sadros a zed... to mas stejny jako kdyz mezi desky davas tu skelnou pasku...asi ano,ja nevim, co v tech rozich mate? Jestli jenom tmel, tak nanest tmel, dat pasku a dotmelit. Hodim Ti odkaz na video od Rigipsu.
              • mitote@pramonka  napr tady ve videu od Rigipsu, presne je to ve 4:00 ta rohova paska.
                • mitote@pramonka  proste roh, kde je sadros musi byt rohova paska, aby to prave nepraskalo... stejne tak spary musi mit skelnou pasku, ta je videt v tom videu kousek pred tim
                  • mitoteposlala jsem to i manzelovi,ten se se sadrosi drba na baraku a rikal, ze ty rohy jsou naprosto spatne, ze je to vytmeleni ve stylu nulteho stupne... ze pres to jeste ma byt tmel,do nej ta paska a pres to po zaschnuti jeste jeste tmel...
                    • pramonka
                      AUTOR
                      Tak my nemáme rohový pásky vůbec nikde 😞 pravděpodobně si ti chlapi nechtěli přidělávat práci, říkali, že to není potřeba... Samozřejmě že to praská i ve spojích strop stěna atd. ale jsou to zatím jen vlasové trhlinky v malbě. U těch oken je to čím dál větší a je to hodně vidět. Nedá se nic dělat, obrousím, zapáskuju, zatmelím a snad to bude lepší.... Jinak podotýkám, že nám to dělali "profíci".... Moc díky za video i informace!
                      • mitote@pramonka  no pasky jsou jebacka a taky nejakou kacku stoji :-/ Ale podle me potreba. Reklamuj to a at to opravi
                        • pramonka
                          AUTOR
                          O peníze nešlo, nikdo je nenabídl a když jsem se na to nesměle ptala, tak se na mě dívali jak na blbce, co si to vymýšlím, že to není třeba.... ach jo, zase ten jemnej prach v baráku.