coverphoto
Neaktivní

requied

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 4. pro 2015
bydlí v městě Praha
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
36 příspěvků ve fotoblozích
962 příspěvků ve fóru
1 inzerát
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Pasivní dřevostavba - Hýskov

Zajímalo by mě jak jste na tom s hasicim přístrojem?
Jaký druh a velikost doma máte. A když ho náhodou nemáte, tak proč nemáte 🙂

  • tometaV bytě ho máme přímo před vchodem do bytu a na chalupě je někde v kůlně.Druh nevím a je to ten běžný větší.V autech vozime ty malé .
    • sabcavmáme doma 2 ks práškového 6kg typ 233b, tyhle : http://www.hasic-servis.eu/hasici-pristroj-43a-extra-vysoka-hasebni-schopnost-p-1522.html

      2 máme proto, že to bylo doporučené v projektu a máme vcelku dost velký dům - 220m2 užitné plochy + garáž, jsou umístěné v technické místnosti, která je vlastně chodbou, která spojuje garáž a dům
      • kamilapekolik je potřeba hasičáků a hlásičů je uvedeno v požárně bezpečnostním řešení stavby. Většinou je tam uveden hasební účinek, pokud je garáž, bývají většinou 2 ks 6kg práškových přístrojů. Do garáže může být i pěna, ale prášek toho tolik nezničí. Lépe nekupovat čínu v hoby marketech, ty nejdou opravovat a často ani plnit. Jinak od klasických českých či evropských výrobců je to fuk.
        • janaa1My ho chceme určitě. Budeme mít dřevostavbu, takže bude. Myslím si, že zas taková investice to není a ve finále se těch pár stovek to může vyplatit...i když je vždycky lepší, když člověk není nucen ho využít, že?:O( :o)
          • jumpmans@janaa1  umisteni hasiciho pristroje v dome neni o "chceme". Pozarni predpisy to narizuji. pozarni zprava pak specifikuje jake a pripadne i pocet.
            bezne byva pozadovany minimalne jeden HP s hasivem kategorie ABC (prasek) alespon 6kg. Ale muze to byt i jinak - vice ci vetsi.