Obracím se na vás s žádostí o pomoc, chtěla bych si na terasu koupit tento nábytek, máte s ním prosím někdo zkušenosti co se týká kvality, je to celoplastová konstrukce, lisovaný plast - imitace ratanu, vypadá moc hezky...tak bych ráda nějaké poznatky, pokud někdo vlastníte... moc děkuji :-)
Obracím se na vás s žádostí o pomoc, chtěla bych si na terasu koupit tento nábytek, máte s ním prosím někdo zkušenosti co se týká kvality, je to celoplastová konstrukce, lisovaný plast - imitace ratanu, vypadá moc hezky...tak bych ráda nějaké poznatky, pokud někdo vlastníte... moc děkuji :-) - Obrázek č. 11/2
  • stellamaxMáme hodně podobný nebo stejný už tak 5 let. Vypadá pořád jako nový, ale balkón máme přes zimu zasklený. Vypadá dobře, ale není moc pohodlný, když se chceš natáhnout. Hlavu si taky neopřeš.
    • s772007
      AUTOR
      @stellamax  tak to jsem ráda, na zimu bych ho taky schovávala, viděla jsem ho na vlastní oči, i jsem v něm seděla, to opěradlo je nízké, ale jinak bylo celkem pohodlné, no na natáhnutí asi moc není 🙂 jedině tak pro děti, myslela jsem, jestli třeba nepraská nebo tak něco.
      • kacka.l@s772007  My jej chtěli koupit, ale hned na prodejně jsme viděli, jak se normálně uštípl jeden roh, taky se sedělo nic moc, tak jsme investovali a koupili umělý ratan, ale pletený, sedí se parádně.
        • stellamax@s772007  nám neprasknul. Nikdo do něj nemlátí nebo tak, ale na to, že už ho máme roky nemá jediné škrábnutí.