coverphoto
Neaktivní

sabyv

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. lis 2012
bydlí v městě Olomouc
Aktivita
76 příspěvků ve fotoblozích
54 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (93)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím o radu s koupelnou...koupelna má rozměry 3500*3350....manžel by chtěl rohovou vanu, jen si představím to uklízení...tak moc nejsem pro...nejraději bych chtěla klasickou, jen koupelna je dost veliká, takže bych mohla uprostřed tancovat....jak doladit koupelnu, abych tam nemusela dávat rohovou vanu a zaplnit tim místo....koupelna je v podkroví, takže jedna stěna je sešikmená...tam by měla přijít vana (na barevnost se nedívejte, je to pouze orientační kvuli instalaci vody a odpadů)

3 fotky
  • wendy_Mame rohovou vanu a na uklizeni nevidim nic zvlastniho. Take jsem ji tedy nechtela, radeji bych sprchu, ale musim uznat, ze pro deti je fajn a ja se v ni zvladnu vysprchovat, aniz by koupelna skoncila cela mokra, coz u klasicke vany se mi nikdy nepovedlo.

    Jinak pridejte do koupelny sprchac a hned bude mene prostoru pro velkou vanu.
    • sabyv
      AUTOR
      @wendy_  sprchový máme v koupelně v přízemí...jakou máte velikost rohové vany?
      • ludasekDo tohohle prostoru bych dala rohovou vanu, bude tam lip vypadat a nebudes tam mit tolik rohu... Taky bych pridala sprchac, ale asi neni kam. Musel by byt u te sikminy (misto pracky a susicky), a to nedava smysl, popr. u okna misto te vysoke skrinky (walk-in oddeleny od umyvadla sklenenou zastenou, abys neprisla o svetlo v koupelne), ale zase pokazde utirat krome zasteny i okno... Jak vysoko zacina sikmina a jaky sklon ma strecha?
        • ludasekJeste byste tam mohli mit wc. Pokud nechces rohovou vanu, dala bych misto vany wc, oddelila prickou, aby nebyl hned na ocich a vanu dala podel sikminy, trochu odrazenou od steny, aby vznikla odkladaci plocha.
          • ludasekNebo dat klasickou vanu pod okno, misto vany wc oddelene prickou a podel sikminy skrinky (na rucniky, spinave pradlo) s (castecne) schovanou prackou a susickou.
            • sabyv
              AUTOR
              @ludasek  sprchový kout bude v dolní koupelně a Wc je samostatné vedle koupelny...zkusím tam asi vymyslet ještě nějakou niku
              • infary😃 co by mnozí dali za to, aby mohli rohovku nacpat do malé koupelny. A vy řešíte opak 😃 néé, sranda samozřejně 🙂 My plánujeme rohovou vanu a nějak nerozumím, jaký problém s uklízením skrz tuto variantu máte na mysli? (Rohovku nemáme, jen klasickou ve starém, takže nemám zkušenosti, proto se ptám...)
                • wendy_@sabyv  Rohovou mame 140x140. Paradoxne se do nasi male koupelny vesla lepe, nez klasicka. A sprchac bych dala klidne i do patra, i kdyz ho mate dole. Ja mit vetsi koupelnu, tak mam v patre oboji, jak vanu, tak sprchac.
                  • sismatouž to tu bylo psáno, ale přidala bych sprcháč, i přes to, že je jeden v přízemí. Naložit se do vany je fajn, ale když člověk spěchá, sprcha je pohodlnější a letět skrz to dolů by se mi nechtělo. Pokud by prostor nebyl, tak neřeknu, ale takto... Samozřejmě je to jen můj názor 😃
                    • sabyv
                      AUTOR
                      @infary  rohová vana mi přijde nepraktická v tom, že když jí budu uklízet, tak do ní musím vlést 🙂
                      • markarnatnel...i ja se pridavam...v byte byla rohovka od puvodniho majitele...do domu jsem ji uz nechtela,nevidim v tom zadna plus...mozna designove lepe vypada,pro nas nic vic😉
                        • wendy_@sabyv  To je pravda, ze se do ni musi vlezt, ale to mi nikdy nevadilo. A nebo muzete dat manzelovi podminku, ze rohova vana ano, ale jen kdyz si ji bude cistit sam 🙂.
                          • infary@sabyv  
                            @wendy_  
                            a co děti? 😃 já jako malá hrozně ráda drhla kartáčkem vanu přímo při koupeli 😃