coverphoto
Neaktivní

semka329

K
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. kvě 2014
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj střecháčci,
chtěla bych vás poprosit o tipy na koupi ovčí kůže (dekorační) na gauč. Ráda bych si koupila opravdu něco kvalitnějšího, ovšem chtěla bych mít jistotu, že nedošlo k zbytečnému a nehumánnímu zabíjení oveček.
Pokud máte náměty i na jiné typy dekoračních kůží, tak mi je prosím hoďte pod příspěvek. 🙂
Předem vám děkuji a přeji vám krásný víkend.
 Klára

  • cherrycheerynechci vůbec vyvolávat spor nebo něco podobného- ale- jak vypadá humánní zabíjení? vím že to asi myslíš dobře, ale pro ty kdo považují zabíjení pro parádu, rozmar , rozešranost a podobně, je zabíjení zbytečné dělání mrtvol z živých tvorů a humánnost s tím nemá nic společného...ale to je můj pohled na zabíjení, nenutím ho nikomu🙂
    • semka329
      AUTOR
      Přesně jsem tušila, že se tady toto téma začne řešit. Chtěla bych si koupit kůži z ovečky, která musela být zabitá kvůli věku nebo nemoci, rozhodně nehodlám kupovat "levné" kožešinky, za jejichž pozadím je ono zabíjení z rozmaru. Právě proto v dotazu uvádím, že hledám něco kvalitnějšího a tudíž i dražšího. Ráda zaplatím peníze farmářovi či pastevci, který ovečky znal, choval se k nim pěkně a svých zvířat si i po jejich smrti cení.
      • kacenkakacaObratila bych se nekam na farmu, poptala se ve farmarskem obchode apod. Tam mas podle me vetsi jistotu, ze to zvire bylo zpracovano od A do Z.
        • topicekAhoj, my jezdívámeme na dovoču na agroekofarmu, kde chovají ovce. Paní majitelka je moc milá, ovečky se tam mají dobře, tak ji zkus kontaktovat. Je to agroekofarma Kadeřávek ve Věcově na Vysočině.