Soutěž o bezdotykový koš Helpmation

17. kvě 2013
VYBRALI JSME

Krásný den uživatelům a příznivcům stránek modrastrecha.cz,

připravili jsme pro Vás soutěž o Bezdotykový odpadkový koš Helpmation. Tento praktický pomocník do domácnosti nabízí nejefektivnější způsob, jak snížit výskyt bakterií doma nebo v kanceláři. Odpadkový koš Helpmation je vyrobený z kvalitních materiálů za použití nejmodernějších technologií. Koš Helpmation využívá infračervené senzory, díky kterým se víko otevírá bezdotykově. Jedná se o high-tech produkt nejvyšší kvality.

Bezdotykový koš Helpmation OVAL 40 litrů (GYT 40-1)

Bezdotykový odpadkový koš Helpmation řady OVAL s infračerveným senzorem nabízí hygienické nakládání s odpadem. Při přiložení ruky 20 cm nad infračervený senzor koše se víko automaticky a velice tiše otevře. Po vhození odpadu se víko samo zavře. Koše Helpmation se vyznačují kvalitním zpracováním, úsporným provozem a tichým systémem otevírání a zavírání víka.

Pravidla soutěže:

Do soutěže se můžete zapojit během následujícího týdne, tedy od 20.5. do 2.6. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

  1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o bezdotykový koš Helpmation".
  2. do alba si vložte fotku výherního koše Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/soutez/album/soutez-o-bezdotykovy-kos-helpmation-2rtecs/
    Následně do fóra http://www.modrastrecha.cz/diskuse/soutez/soutez-o-bezdotykovy-kos-helpmation/# , pod téma “Soutěž o bezdotykový koš Helpmation" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.
  3. Vymyslete a napište pod fotografii slogan, básničku na téma bezdotykového koše Helpmation.
  4. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 20.5. do 2.6. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.
  5. následně tým lidí ze společnosti Blakar trading s.r.o. vybere výherce s nejoriginájnějším komentářem. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, tedy 3.6.2013.

Více informací k soutěžnímu produktu najdete zde:

Bezdotykový koš Helpmation OVAL 40 litrů (GYT 40-1)

 

BLAKAR trading s.r.o.