coverphoto
Aktivní

termat5

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. říj 2017
bydlí v městě Praha
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
59 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Hezký podvečer, včera nám konečně zapojili technologii bazénu a ráda bych slyšela Vaše doporučení na délku a rozložení provozu čističky a solinátoru. Prý stačí zapnutí na 6 hodin denně s doporučením od 10 do 16. Bazén máme 6 x 3 x 1,5.

  • ozzy77Je divný, že vám jaksi nedali k tomu návod nebo doporučení.
    • fiaivAhoj, no, nám když to zapojovali, rovnou nám to i nastavili, o nic se nestaráme. Filtrace se spouští dvakrát denně, ráno 8-11 hod., odpoledne 14-17 hod. Solinátor je s tím nějak propojený, na nic nesahám, jede to automaticky. Bazén velikostně stejný.
      • neyaa_crZaleži aj od vykonu filtracie, kolko kubikov na hodinu mate? Skuste si tiež overit hodnoty chloru manuálnym meračom a uvidíte jestli stačí... Vodu zhodnotit i pohladovo či je krištalovo priehladna a taky kolik chloru tam je. Nam nastavili solinator ale uroven chloru pri manualnom premeravanie niekolko dni bola nejako nízka, tak nam to prekalibrovali... a nastavili vyššie. Zaleži aky mate vykon filtrace, čím vetší výkon tym kratšie stačí aby filtrovala. My mame filtraci 16 m3/h. Objem vody v bazene by sa mal prefiltrovat aspon 2 x denne. Mame okolo 40 kubikov vody, teda pri tej 16 kubikovej filtraci mame cez den spustenu filtraciu spolu cca 6 hodin rozdelene na dve časove pásma. Bazen 8,3 x 3,4m