coverphoto
Aktivní

termat5

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. říj 2017
bydlí v městě Praha
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
59 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Hezký večer, chci se zeptat, chciq poradit a možná i "přesvědčit" - máte vánoční stromek sladěný s interiérem, nebo barevnost neřešíte, vzhledem k tomu, že stromek je doma cca měsíc. Vždy jsem měla "moderní" stromek a nyní mě to táhne ke klasice - červeno-zlatý, ale nevím... Interiér máme černo-bílo-stříbrný... Jak to máte Vy? 😉 Děkuji.

  • ozzy77my máme tedy vzdycky jako zelenej stromek.....asi jsme nějaký divný🙂
    • rozmaryna58A není to jedno??? Snad o vánocích jde úplně o něco jiného.Jinak mi taky máme zelený,tak jsme asi divný😂
      • kitinaK vaší barevnosti interiéru bych se barev nebála, když na ně teď máte náladu, však se to zase po Vánocích uklidí a změna je život 😉😊
        • jkjkjJa mam bily, ale muz me presvedcuje dat barevny, pry jako kdyz byl dite. Prave vcera mi to o tom basnil. Jinak k vasemu interieru muzete mit skutecne vsechny barevne kombinace.
          • infarykdyž vás to táhne, tak do toho jděte a prostě to zkuste 🙂 my máme interiér neutrální a co roční období, tak střídám barvy (běhouny na stole, polštáře na gauči a dekorace). Na zimu mám neutrálně bílou, případně se stříbrnou a pak se snažím ladit se stromkem. Ale jeden rok jsme měli stromek do tyrkysova a interiér jen neutrál. Loni do tmavě červené a tu jsem zopakovala alespoň se stuhou na pár dekoracích.
            Takže i vy případně můžete tu červenou jemně zopakovat 🙂 a nebo to prostě neřešit
            • nanynkas@ozzy77   @rozmaryna58  Také máme stromek zelený, tak už jsme divní tři.😃
              • kamusekLoni jsme bydleli první rok a měli jsme bílé ozdoby a světýlka světle fialové (žádné jiné jsme den před Vánoci nesehnali, protože se nám pokazily ty z předchozích roků). Ale letos chce muž víc barevný, říkal, že to bylo moc smutné. Interiér jinak máme bílo šedý...
                • neyaa_crak chcete klasiku, prikupte farebne vankušiky v štyle ozdob... interier mate v neutralnych farbach...takze vankušiky to prepoja...kopu inych doplnkov na stolovani to moze prepojit.. nelamala by som si s tym hlavu...dajte tak ako mate chut a naladu...nejde o život 🙂)
                  • dejvicAsi bych to neřešila (kór při vašem neutrálním interiéru).
                    Prostě to zkusíte a když to nebude ono, dáte za rok zase vaši klasiku...
                    Já měla Vánoce už v mnoha barvách ... od červeno-zeleno-zlatých ... přes slaměno-perníčkovo-červené ... hnědo-smetanové ... vínové ... skořicové ... červeno-bílé ... bílé ... bílo-šedé ...... a každé ladění mělo něco do sebe... vždy jsem ladila spolu s dárkovým papírem a stuhami a s adventními dekoracemi (polštářky, ubrusy, ubrousky, mašle, svíčky, adventní věnec) ...
                    A u maminky máme stoleté pestrobarevné korálkové ozdoby a stromek je vždy také krásný, už proto. že tak si ho pamatujeme z dětství.
                    Zkrátka neřešte to a zkuste to 🙂 ... výsledek bude určitě super... a stejně vám nikdo neporadí a neřekne, zda se VÁM to bude líbit nebo ne... to poznáte jen vy sami.
                    • mamkaevaMy máme už 40 rokov stále rovnaký stromček, len sem-tam kúpim nové svetiel a pod. Ale aj to farebné, ako sme mali kedysi. Skrátka chcem si udržať detstvo aj v dochodkovom veku. 🙂 Preto si daj to, čo sa tebe páči, ty sa budeš na neho pozerať.
                      • nemo30A my jsme nejdivnejsi, protoze stromecek nemame vubec zadnej 🙈
                        • 2olivesNeřeším to, asi proto, že nemáme a ani nebudeme mít vyloženě nějaký konkrétní styl. A i kdyby to nemělo vše zcela ladit, tak pokud mi je v tom dobře, tak mi je v tom dobře. Nedělám si interiér pro fotku nebo okolí, ale pro sebe. Ale když si někdo do moderního bytu dá moderně laděný stromek, tak si řeknu, že to má stylové. Když si dá klasický, tak mě to taky do očí netluče, protože tradice. Myslím, že tyto otázky se občas vynořují, když děláme věci ne pro sebe, ale nějak, aby se to líbilo tomu okolí. Přestože jsem rebel, tak o Vánocích mám potřebu tradice a stále stejné, protože tak jsem to milovala u babičky, a protože by mi vadilo i eko důvodu stále kupovat nové ozdoby. Ale někdo má potřebu to mít každý rok jiné, někdo si sbírá ozdoby, někdo nemá stromeček vůbec. Nalaďte se na vlastní potřeby, na vlastní pocit, ať vám je v tom dobře.
                          • aktij22🙄Tyhle dotazy miluju😀a zároveň nechápu...tak už jsme 4 😆 mám si uskladnit smrkové, nebo dubové dřevo, když na to mám plechovou boudu😀 bude to ladit? 🤔😆😆😆
                            • sarmajVánoce jsou mimojiné i svátky kýčů, tak bych to až tak neprožívala
                              • ozzy77@sarmaj  fuha a na to jsi přišla kde?