coverphoto
Aktivní

terysek86

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. bře 2011
bydlí v městě Rakovník
Aktivita
99 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Střecháčci, jste spokojeni se sušičkou na prádlo od LG? Pračku LG mám ale nevím jak je to u sušiček. Děkuji

  • kocicak123já mám LG i pračku i sušičku, pračka byla tenkrát jedna z nejlepších na trhu, sušička taková pecka nebyla, ale hodila se nám kombinace dohromady, je úplně v pohodě, málokdy něco dosušuji na vzduchu (většinou ručníky, ale spíš jsem líná nastavovat nějaký special program). O jakou zkušenost konkrétně vám jde?
    • terysek86
      AUTOR
      @kocicak123  budu si ji pořizovat hlavně kvůli tomu, abych nemusela žehlit, takže asi jestli je tam nějaký program něco jako do skříně nebo tak nebo jestli jsou s ní nějaký problémy. Nejsem rozhodnutá jestli se mám držet této značky jenom kvůli aby to ladilo nebo jestli si pořídím třeba lepší od jiné značky
      • kocicak123@terysek86  program do skříně teda netuším-ideálně by se to mohlo samo i pověsit žejo 😃, ale když to prádlo nenecháte tejden ležet v sušičce a ideálně při vyndání rovnou pověsíte, nebo složíte, tak žehlit nemusíte. Samozřejmě, že když vyndáte prádlo a v kouli ho hodíte do koše, tak po pár dnech to bude zmačkaný a je jedno jakou značku koupíte 🙂 Já si vždycky trička a podobně při vyndavání přehazuju přes ty dvířka a pak narovno hodim přes koš, někdy se ke skládání nedostanu ani po pár dnech a zmačkaný to není.
        • terysek86
          AUTOR
          @kocicak123  děkuji za postřehy. Počítám, že si to budu skládat hned.
          • kocicak123@terysek86  jasně, pak bez problému, a je asi jedno jaká sušička, ale zase je pěkný, když to ladí, zvlášť pokud máte sušičku nad pračkou..
            • terysek86
              AUTOR
              @kocicak123  asi ano, ať se mi ten výběr nějak omezí jinak je to pro mě jako pro nerozhodného člověka děs 🙂. A asi se budu řídit hlavně tou spotřebou
              • vavevaMame oboje lg, treba kosile zehlit musim, nektery trika taky. Nekdy je to suchy uz pul hodiny pred koncem programu, v tomhle ten senzor zas tak nefunguje. Ale i tak je dobry, ze v zime muzu vyprat dve pracky a nikde neprekazi susak.
                • oldanaJá mám oboje lg ze stejné řady půl roku a nemám co vytknout.
                  • ffiinnkkaaAno mám, ano jsem 🙂