coverphoto
Neaktivní

terysek86

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. bře 2011
bydlí v městě Rakovník
Aktivita
99 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím vy co máte japonské stěny na francouzských dveřích, můžete mí poradit? Řeším sítě do oken a napadlo mě jestli ty japonské stěny by mohly posloužit i tomuto účelu. Šlo by to? Ona klasická síť je u nás dost komplikovaná a nevím jak ji vyřešit. Máme dveře klasiku a ta otevírací síť jde udělat jen na to jedno křídlo, ale to bychom nemohli otevírat to druhé křídlo což nechceme.

Ahoj střecháčci, zajímalo by mě jaké časopisy ohledně zahrady odebíráte? Potřebuji nějakou inspiraci. Děkuji 🙂

Majitelky sušiček, jaké máte prosím sušáky na dosušení věcí, které nejdou do sušičky? Mám z dřívějška obrovský sušák, který mi teď jen zabírá místo a na těch pár kousků je zbytečně velký, tak hledám nějaké elegantní a praktické sušení. Líbí se mi jen tyč na ramínka, jenže né vše se na ramínko dá dát.

Máte prosím někdo otevírací skříňku s odpadkovým košem, který vysouváte zvlášť po otevření skříňky? Potřebuji vědět jestli to po čase je otravné nebo jestli je to ok 🙂. Mám teď jeden velký koš připevněný na dveřích a chtěla bych na tříděný odpad ty z Ikea ale bohužel nepůjdou otevírat rovnou se skříňkou.

Máte prosím někdo kombinaci na schodech kamenný koberec a kamenný obklad? Líbí se mi kamenný obklad na té svislé ploše ale nedovedu si to moc představit, tak kdyby měl někdo nějakou fotku, budu za ni ráda. Děkuji