coverphoto
Neaktivní

tulda27

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 4. čvc 2009
bydlí v městě Praha
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
98 příspěvků ve fotoblozích
1 685 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (211)
Kolekce
  • Inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
07/2015 - vybrán pozemek
10/2015 - 03/2016 - studie domu
03/2016-08/2016 - projekt pro DSP/ohlášku (nebylo to jasné až do konce 🙂)
03/2016-08/2016 - výstavba sítí a komunikace obcí
09/2016 - Koupě a ohláška a jedeme - Držte palce 🙂
10/2016 - část plotu - zatím sloupky (bude pletivový na...

Zdravím, sháním tipy kam pro hezký konferenčně odkládací stolek. Měla jsem vybraný obyč v Ikei, vysoký jak jsme byli zvyklí (cca 50-55 cm nad zemí jsme pohodlní). Ale manžel s ním má problém a v Ikei nic nevybral. Kam se vydat? Nechci designovku, spíš něco "family friendly", ale kvalitou min. jako Ikea. Nábytek Mirek nemá nic! 🙂 Díky předem za tipy.
https://www.ikea.com/cz/cs/p/lunnarp-konferencni-stolek-bila-10351441/

Zdravím, je tu někdo, kdo má plotovky nebo terasu z akátu a podělil by se o kontakt na dodavatele? Je toho na webu dost málo. Díky za tipy 🙂 .

Zdravím, hledám tipy jak řešit roh ve skříních. V kuchyně jsem ho nechala slepý, ale v zádveří by to bylo hodně prázdného místa, tak bych radši jiné řešení. Půjdu s tím za truhlářem, ale chci mít i svou představu. Prostor je docela malý viz půdorys, na velké "vylomeniny" a šikminy prostor úplně nebude. Ala šatnu z toho nechceme, stěnu u okna mám vymyšlenou. Budu ráda za vaše zkušenosti 🙂.

Holky tak mám hotovou kuchyň a přichází čas vybrat jídelní stůl. Mám jasno, že bude dub jako všechno ostatní, manžel nechce kovové podnoží, nohy nic. Židle vybrali kluci - tyrkysové u Nábytek Mirek, proto tyrkysová kuchyň 🙂. Tak jsem udělala rychlý předvýběr opět u Mirka a mě se nejvíc líbí stůl co mají "s našema" židlema. Ale je zaoblený a já mám všechny desky, poličky a tak prostě klasicky s ostrými rohy. Nebude se...

2 fotky

Set pračka sušička nakonec už na cestě (byly nějaké dárky zdarma a manžel mi tedy udělal radost).
AEG Set AEG L7FBE68SC + T8DBE68SC
Budu mít první sušičku, objednali jsem to na webu tak jedna praktická otázka na uživatele - sušička bude stát u zdi a nepůjde otevřít víc než cca těch 90°. Může to generovat nějaké uživatelské problémy? Třeba při čištění apod? Není potřeba otevřít dvířka více?
Díky za radu.