Ahojte, vybírám podlahu a už se v tom ztrácím... Nejdříve jsem byla rozhodnutá pro vinyl, ale vzhledem k podlahovemu topeni, tápu ohledně škodlivin. V hledáčku mi teda zůstala značka Gerflor nebo Quick Step Livyn. Ty by měly mít certifikáty nezávadnosti a nestojí majlant. A druhá možnost, o které začínám uvažovat, je lamino Quick Step Impressive. Jen u lamina se bojím, že bude podlaha tvrdá a méně odolná. A navíc tady je ta cena zase celkem vyšší, vzhledem k tomu, že je to lamino. Můžu poprosit vás, kteří máte některou z výše uvedených o konkrétní zkušenosti? A taky proč jste radši volili lamino místo vinylu?
Ahojte, vybírám podlahu a už se v tom ztrácím... Nejdříve jsem byla rozhodnutá pro vinyl, ale vzhledem k podlahovemu topeni, tápu ohledně škodlivin. V hledáčku mi teda zůstala značka Gerflor nebo Quick Step Livyn. Ty by měly mít certifikáty nezávadnosti a nestojí majlant.
A druhá možnost, o které začínám uvažovat, je lamino Quick Step Impressive. Jen u lamina se bojím, že bude podlaha tvrdá a méně odolná. A navíc tady je ta cena zase celkem vyšší, vzhledem k tomu, že je to lamino.
Můžu poprosit vás, kteří máte některou z výše uvedených o konkrétní zkušenosti? A taky proč jste radši volili lamino místo vinylu? - Obrázek č. 11/2