coverphoto
Neaktivní

zandan

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. úno 2012
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (7)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Rozhodujeme se s manželem - venkovní rolety nebo žaluzie? Prosím poraďte. .byli jsme rozhodnuti pro rolety z důvodu bezpečnosti. Ale zjistili jsme, že existují bezpečnostní okna, tak přyslime nad žaluziema.
Jaké jsou Vaše zkušenosti? Žaluzie jdou prý hodně slyšet, když fouká vítr apod.
Děkuji za názor

  • werisskaZrovna to teď řešíme. Kdyby byl někdo s osobní zkušeností, taky si ráda počtu 🙂
    • page007Nám říkali, že se můžou ve větru žaluzie polámat, takže nakonec volíme všude rolety... Zastínění tím pádem budeme volit nejspíš uvnitř 😞
      • marreiMy vybrali rolety, hlavně z důvodu bezpečnosti. O žaluziích mi říkali, že záleží na tom, jak jsou provedeny - někdy mají po bocích kolejnice a prý ve větru nelítají. Každopádně mají víc variant zastínění, než rolety.
        • evelynka25Mame zaluzie a vubec je neslysime, kdyz fouka vitr. Jsou osazene v postranich vodicich listach. A kdyz je moc veliky vitr, tak se sami vytahnou. Mame cidlo na vitr.
          • luukajdaaOsobní zkušenosti zatím nemám, ale zjišťovala jsem už taky vše možné..existují žaluzie ve vodících lištách, které jsou tak zpevněné a ani se nehnou..navíc mají čidla, takže se po různu i samy naklání -vítr, slunce atd. No a v neposlední řadě jsou i bezpečnostní prvek..