coverphoto
Neaktivní

zuzkanka12

Zuzka  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. říj 2012
bydlí v městě Praha - východ
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
113 příspěvků ve fotoblozích
67 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (24)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Po necelých patnácti letech prožitých v nenáviděném paneláku, jsme se s mamkou a sestrou v mých 19-ti letech přestěhovali do starého domu z padesátých let. Ten jsem si užívala pouze o víkendech počas mého VŠ studia v Praze. Po ukončení studia jsem se vrátila zpátky...

Zdravím všechny a prosím o radu. Nemáte typ, kde teď za dobrou cenu koupit zahradní nábytek? Neplánuje třeba Ikea nějaké výprodeje? Reklamovali jsme nábytek zakoupený vloni a vrátili nám peníze, takže se chystáme na koupi nového, ale nechci řešit další reklamace a proto bych chtěla požádat o zkušenosti a doporučení. Díky všem a hezký den 🙂

  • lenikcholV jysku mají výprodeje a ikea bude mít určitě taky. Kupovali jsme takto předloni židle na balkon v ikee.
    • jajah55v Mountfildu mají nyní výprodej
      • zuzkanka12
        AUTOR
        @jajah55  na ten jsem koukala, ale to jsou uměle nastavené ceny.. mají to děsně předražené..

        @lenikchol  ok, díky, něco takového jsem potřebovala slyšet 🙂 Nejradši bych jela do Ikey hned, ale nerada bych byla potom naštvaná, že jsme mohli pár korun ušetřit..
        • lenikchol@zuzkanka12  já bych si to tam určitě jela obkouknout, zda už výprodeje mají či ne, ale s nákupem bych počkala 😉
          • tapinkaaAhojky, řeším podobný "problém"! 🙂 Mám v plánu nakoupit tato křesla a stůl: http://www.mountfield.cz/pevne-kreslo-savoy-2nab3045...ale, našla jsem na netu i tohle: http://zahradni-zidle.heureka.cz/kreslo-zwmc-31/  Myslíte, že ta levnější budou kvalitou úplně stejná jako z toho Mountfieldu??? Nemáte někdo? Jak jste spokojeni?
            • zuzkanka12
              AUTOR
              @tapinkaa  mně přijdou být úplně stejný.. my právě měli dřevené a chtěli bychom u toho zůstat, akorát s lepší kvalitou zpracování. Ty původní se tak tvářily a nakonec jsme z židlí padali na zem... jen se mi teda nechce dávat za jednu židli 3 a víc tisíc..
              • tapinkaa@zuzkanka12  Mně taky přijdou stejný, motivuje mě, že ty zwmc levnější! 🙂 Z Mountfieldu jsme nikdy nic nekupovali, jestli nejsou zbytečně moc drahý (i když jsou ve výprodeji). Jen aby se třeba ty levnější neprohýbaly nebo tak! :-/ Taky by se mi nechtělo dávat 3 litry za židli 😞...chceš rozkládací nebo pevné? Já chtěla původně ratanový, ale od toho jsem už upustila, asi nebudou moc praktický.
                • zuzkanka12
                  AUTOR
                  @tapinkaa  My jsme měli tuto sestavu: https://www.eva.cz/zbozi/55941/stul-zidle-happy-green-carolina/  po zkušenosti bych radši pevný a enbo aspoň takový, který by se nezačaly skládat, když si chce člověk přisunout židli.... Stůl byl relativně v poho, i když měl taky svoje mouchy, ale ty židle mě prudily.. nakonec se začaly skládat samovolně, když jsme na nich seděli a začalo to být životu nebezpečné..
                  Měla jsem vyhlídnutou sestavu z Ikey, ale nějak ji tam už nemůžu najít..
                  • misonetkaTeta ma drevene z mountfieldu nekolik let.jsou pekne a stabilni.zadna hrachovitka.nas si koupili levnejsi pres net a neni to zadna slava.operky se i po utazeni vyklaji, jednu latku uz musel zpevnovat kovem,atd.
                    • lipaliJá bych už nikdy nic nekoupila v Mountfieldu.Co jsme koupili jenom čmejdy. Mají to předražené a potom mají slevy a je to pořád drahé.Schodla jsem se i s jinými zákazníky, jak jsem stála ve frontě na reklamaci.Nedoporučuji.