Malý panelákový balkon, jak zařídit - inspirace

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o pomoc při zařizování malého panelákového balkon :) Je velký jen cca 3 x1,2m a já bych ho ráda nějak vylepšila. Pochlubíte se jak to máte vy? Vím, že na netu je spoustu inspirace, ale většinou je to větší balkon nebo je v patře, nebo to není panelák :) a já mám malý, panelákový a v přízemí ... Díky
Odpovědět
@spoock85 ahoj, balkon nemám, nevím, jak velký balkon máš, ale použila bych něco typu http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... na podlahu, na zeď bych upevnila tyhle květináče a dala tam třeba bylinky http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... pokud tam máš místo na posezení tak bych volila něco takového http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... skleničky na čajové svíčky http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... a do nich nějaký dekorativní písek http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/jem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli takovýto panelákový balkón na bývalém bytě. Na nějaké posezení se stolkem to není příliš pohodlné, ale když jsem si tam dala v létě pohodlnou židli a nohy natáhla na zábradlí, dobře jsem opálila nohy :) ale měli jsme to ve třetím patře, v přízemí bych se asi neopalovala. Jinak bych dala okolo římsy truhlíky s kytkama či bylinkama a případně ještě ten žebřík co píše jenies nebo ty závěsné kytky a nějakou malou stoličku, když si přijde třeba někdo zakouřit. Na zem můžeš postavit lucerničky.
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies děkuji , je velký 3x1,2m, takže nic moc, pávě bych uvítala něco jak to poskládat, zatím mám truhlíky přes zábradlí a k tomu na jedné poční zdi police s truhlíkama :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kriistl děkuji, na posezení asi ne, spíš aby to nějak hezky vypdalo : jsme zvýšené řízemí takže jej máme cca 2m nad terénem tak opalovat se jde, ale má mříže :(
Odpovědět
Mě zaujalo třeba tohle, že je to malinké, ale vypadá to útulně. :-) Pokud by se ti tam vešla alespoň taková židlička pro jednoho.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitkakbs to je moc hezké ukládám si :) a v létě se na to vrhnu :)
Odpovědět
Taky bych doporucila nejaky skladaci nabytek. Jen jeste nas osobni postreh: koupil jsme byt v panelaku, balkon na jih, velikost asi jako vy. Hned jsme koupili i zidlicky a stolecek a tesili se, az si dame kaficko na slunicku. Nejak nam nedoslo, ze tu travnatou plochu se stromy vyuzivaji deti a pejskari. S prvnim kafem jsme vydrzeli par minut a slovnik rvoucich deticek nas zahnal za plastova okna. O aroma psich hromadek v lete nemluve.
Odpovědět
Profilova fotka
něco pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kafr taky jsme jako prví koupili skládací lehátka .) jen nám nedošlo, že se s nimi nevejdeme :) nechci jej tak úplně na sezení (naštěstí máme před balkonem jen asi 1m zeleně pak keře a pak kopeček dolů, takže psí hovínka nás netrápí ani křičící děti). Chtěla bych aby byl nějak pěkný pro oko, zatím jsme koupili ratan a umělou trávu, tak uvidím v létě kam se dostaneme :)
Odpovědět
Mě se hrozně líbí květiny a dřevo mám tenhle styl ráda a držím palce aby si i menší balkon vybavila podle svých snu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?