Bazén od Mountfieldu. Jste s ním spokojení?

Profilova fotka
... zdravím všechny bydlenky, máte někdo prosím bazén od Mountfieldu, jak jste s nimi spokojení, co byste vytkli anebo naopak schválili?? :) Láká nás Azuro 7x3,5 tuším?! :) Děkuji a hezkou neděli přeji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@beatrice.h ahoj Beat, my jej máme. Zatím spokojenost, ale jen po jedné sezóně, stejně tak dříve na xchalupě. Ale to vlastně víš..... Přesně ten rozměr, jak píšeš. Měnili nám tedy po pár měsísích fólii, ale jen proto, že ji nepřesně (nakřivo) položili.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenkaj Fakt máte ten rozměr co bysme chtěli i my? Zaplavete si tam bez pb? A máte se solárama? Jak se vám tam udržuje voda?? :) Manžel by jej raději chtěl - já bych raději k moři,ale to asik neklapne - tak budeme rádi za bazen. :) Díky moc za zkušenosti. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Beta, jasně, mám ho vyfocený ve fotoblogu: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/z... Montovali nám ho loni v červnu. Komplet solární set jsme k tomu dostali, ale ani jsme je nerozbali, máme je v originálním balení, protože máme soláry na střeše domu a pouštíme tam přebytky tepla, takže by tam další "přítopné zařízení" bylo zbytečné. Uvidíme, zda se nám ten solární set na jaře podaří někde udat. Voda v bazénu se s jejich filtrací udržovala skvěle. My k tomu dokoupili i takový ten vysávací poloautomat, co se hodí do bazénu a jezdí si dám po dně i po stěnách a vysává nečistoty. Po zkušenosti s ním bychom jej ale asi už nekupovali. Raději jsme to vysávali tou ruční hlavicí (hlavice na dlouhé tyči se kterou se chodí kolem bazénu a vysávají se nečistoty ze dna) , ten poloautomat bych řekla, že ty nečistoty ze dna spíše vířil a vysával dno nepravidelně, takže jsme to potom stejně většinou "převysávali" ručně tou tyčí. Bylo to tak na 15 minut jednou týdně. Voda se filtrovala lehce a bylo snadné ji udržovat jako křišťál. Jednou týdně jsme ji také testovali přiloženou sadou na PH a chlor a podle toho dávkovali chemii. Podle přoloženého návodu je to velmi snadné.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h přidala jsem do alba ještě nějaké fotky ze stavby
Odpovědět
@beatrice.h My taky plánujeme bazén od nich. Ale ten tvůj vybraný Azuro jsem nikde nenašla. :-( Nám se líbí ten sklolaminátový typ Calypso - Pegas. x-)
Odpovědět
Aha, už jsem to našla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alcar Ali - ten tvůj je krásný - ale vyděsila mě cena - tak budeme rádi za to, co máme ve výběru - mají jej i tcháni - ale oválný a jsou spokojení - chtěla jsem vědět i reakci druhých.. a to posunuje kupředu. :)
Odpovědět
@beatrice.h Jasně, samozřejmě o všem rozhoduje cena. :-( Ten co máme vybraný je sen budoucnosti. Bůhví, jestli ho někdy budeme mít. Ale řekli jsme si s manžou, že když už zapuštěný bazén, tak pořádný. Ale ten, co máte vybraný bude taky fajn. ;-) Jenom kdyby ta léta konečně za něco stála. Vždyť poslední 2 roky půlku léta propršelo. :-(
Odpovědět
Máme od nich bazén už 15.rok a je pořád funkční a využívaný. Jednou jsme měnili filtr a plachtu+asi 2x krycí plachtu. Přežil už několik zim, většinou zpola vypuštěný. Na to, jak dostává zabrat, je opravdu držák :).
Odpovědět
@aurinko A jaký typ máte? Tam je spoustu druhů. Já mám docela obavy právě z toho montovaného nezapuštěného (byť trochu do země by zapustit šel), z toho, jakou má životnost.... Takže my už rovnou uvažujeme o tom sklolaminátovém, co se dává úplně do země. Ale máme tu problém na pozemku se spodními vodami a mám strach z montáže. Montovali jste si jej sami?
Odpovědět
@alcar ahoj, on i ten co si vybrala beat jde zapustit celej a ohledně spodních vod, stejně tomu musíš udělat "hrobku" a desku - viz u zdenkaj v albu. takže to by snad mělo ochránit.
Odpovědět
@alcar jinak naši mají sklolaminát, je super, hlavně schody. Mě právě u těch, co maj holky, vadí typ schůdků - to se těžko leze s dítětem na ruce do vody, například :-/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme montovaný zapuštěný (foliový). Problém se spodní vodou jsme vyřešili drenážemi. Ale popravdě, praktické zkušenosti zatím necelý rok.
Odpovědět
Profilova fotka
@scared to je fakt, s dítětem na ruce se tak asi nepoleze nejlépe. Naštěstí děti schody nepoužívají neboť tam už jen výhradně skáčou 8-) tak máme o starost méně
Odpovědět
@zdenkaj :-D:-D:-Djj, v jejich věku bych taky skákala :-) Ale s naším rok a půlkem musíš na ruce anebo musí být dva, aby ti ho ten druhý podal... v tom jsou ty sklolamináty výhodnější.. ale taky jsme koukali na ty akce, co ted maj... a trochu nás to nahlodalo...
Odpovědět
Profilova fotka
@scared a nemáš naopak strach, že uklouzneš?. Mě se jednou s malým (byl mu rok) takhle na dovolené v Chorvatsku stalo, že jsem jej také v náručí nesla opatrně do moře a klopýtla jsem. Chvilku ječel a pak nechtěl z vody - moře si zamiloval. To první seznámení byl pro něj ale asi šok ;-) .
Odpovědět
@alcar máme ten nadzemní, tenkrát nebyl nějak extra, ale nám stačí. průměr asi 4 metry. když ho rodiče kupovali, byla jsem malá a papíry od něho už nemáme.
Odpovědět
@zdenkaj čoveče to nemám, ještě se mi to nestalo, přemýšlím, jestli jsou ty schody "zdrsnělé" nebo ne, ale asi nejsou. je fakt, že chodím jak připo... opatrně, aby se něco nestalo..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Hezký večer přeji, máte někdo bazén z Mountfieldu? Popř. jaký typ, velikost, a na kolik vás cca přišel? Budu ráda za každou radu V létě bychom měli mít postavený dům, a tak si říkáme jestli by se nevyplatilo mít rozkopanou "zahradu" dokud to ještě není zahrada :D .. Ale záleží na financích.. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@denisas8 bazen sice od mountfieldu nemame, ale presne jak pises, urcite se vyplati bazen udelat, dokud neni zahrada. Jinak my jsme se rozhodli pro bazen vyzdeny ze ztraceneho bedneni a do nej dame folii ;-)
Odpovědět
Děkuji.. :) No my bychom asi šli do Mountfieldu - teď mají poměrně velké slevy. Ale zajímalo by mě, než tam vůbec půjdeme, tak orientačně kdo má jaký bazén a na kolik ho kompletně vyšel ... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@zdenkaj Můžu se zeptat není ten váš typ bazénu Ibiza?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat majitelu bazenu od Mountfieldu jak probihala dodávka bazenu? Objednali jsme si sklolaminátový bazen za 200 tis s dodávou a montáží, kde jen cena za dopravu a montáž je 35 tis a nyní 14dni pred dodávkou bazenu nam mountfildak vola at si jeste zajistime jeřáb na snesení bazenu! Tak tedy nerozumím za co je zaplaceno těch 35 tis? Je tohle standartní postup při instalaci bazenu? Museli jste si také snášet bazen na pozemek sami? Vůbec se mi to nelíbí. Děkuji za odpovědi
Odpovědět
Nikdo nema bazen od mountfieldu?
Odpovědět
@dolca ... jestli jste si objednali dopravu a montáž ... tak chtějte opravdovou dopravu a montáž!!! byla bych tvrdá ... držím palce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle jejich pokynů se o montáž starají oni. Vy si "jen" připravíte terén: http://www.mountfield.cz/cs/downloads... nejspíš bych zavolala na infolinku Mounrfieldu a ptala se, co to má znamenat ;-)
Odpovědět
@slabici Azuro neni sklolaminat, nejde porovnavat v nicom, ani v stavebnej priprave. @dolca Mate niekde v zmluve napisane, co je vsetko zahrnute v doprave a montazi za 35k? Pripadne dalsie podmienky instalacie? Nie je nahodou problem v dostani sa na zahradu s bazenom?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?