Stavbu bazénu s šedou fólií nebo vanou

Ahoj všichni :) zvažujeme stavbu bazénu s šedou fólií nebo vanou. Na internetu moc fotek není (jen nerezového bazénu a to nevím, jestli udělá stejnou barvu), proto bych vás chtěla poprosit o reálné fotky vašich bazénů s šedou fólií nebo vanou, případně nerezového bazénu, abychom viděli, jak ta voda vypadá. Podle fotek na webu je tak zvláštně tyrkysová, neokoukaná, moderní a hodilo by se nám k to domečku. Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
uvažovali jsme o světle šedé barvě, ale nakonec zvítězila bílá... Každopádně šedých bazénů jsem moc neviděla, tak jsem zvědavá, jestli se tu na MS někdo takový najde :-) Co jsem se bavila s pár výrobci, tak šedé bazény jdou většinou do zahraničí, např. Rakouska :-) Každopádně voda v nich je příjemně tyrkysová. Pár lidí tu má ale béžové/pískové bazény, tak můžeš mrknout pro inspiraci k nim :-) Jinak v ČR stále vedou klasické modré bazény, které já teda osobně nemusím... |-|
Odpovědět
@catt82 A můžu poprosit o fotku bílé? :) Nám se právě líbí, že voda z té šedé je taková ledová, neobvyklá.. Modrá se strašná, to nechci :D Pískovou fólii má můj táta a ještě před pár dny vedla ta, ale pak jsem narazila na šedou a nerezové bazény a zamilovala se do nich :)
Odpovědět
Profilova fotka
@boda2013 mrkni ke mně do alba http://www.modrastrecha.cz/blog/catt8...
Odpovědět
@catt82 Krásné to máte a ty kamínky místo mřížky jsou úžasné, ale asi by to bylo nepraktické :) Ta bílá vypadá taky moc hezky, ale my bychom si přeliv nemohli dovolit a když bude skrimmer, tak mám zkušenost z pískové folie, že se nad hladinou dělá šedivá linka - nějaká špína, usazeniny, které už ani nejdou umýt, takže to by pak vypadalo blbě.. Na té šedé by to nemuselo být tolik vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
@boda2013 známý má bílý skimmerový bazén a žádnou linku tam nemá... Spíš se u skimmeru vyšisuje ta část nad hladinou a pak je z toho ta znatelná linka (nad hladinou světlejší, pod hladinou tmavší); nejvíc to jde vidět právě u těch modrých bazénů... On z tohoto důvodu volil bílý a zatím tam žádný přechod viditelný není. Však uvidíte - obvolej si pár výrobců, jestli jsou schopni ti poskytnout reference na šedý bazén (případně ukázat přímo realizaci), určitě vám to pomůže v rozhodování ;-) Za mě světle šedý bazén ANO!
Odpovědět
@catt82 jo? Táta tam tedy má linku usazenin - nahoře u hladiny + asi ve 2/3,když se voda vypustí ba zimu pod trysky - a ničím to nejde dolů.. Ale má ho už 10 let. Ale linka tam byla už asi za 2-3 roky.
Odpovědět
@boda2013 Čistě logicky tu linku budete mít i u přelivového, jelikož i tam budete muset vodu částečně vypustit na zimu (pakliže jej nebudete mít dělaný jako interiérový celoroční), takže i tam se přes zimu udělá linka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?