Zapuštěné a polozapuštěné bazény - inspirace okolí

Inspirace ohledně doladění okolí bazénů a samozřejmě i foto realizace
Odpovědět
Nenajde se nikdo kdo by mel vylozene treba foto dokonceneho bazenu (azuro v3) a okoli?
Odpovědět
@kokino2004 když jsem onehdá zadal zde a na slovenské verzi do vyhledávače slovo bazén, našlo to pár odkazů na realizaci např. tady http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs... . Pohledej.
Odpovědět
@kokino2004 Máme to takto - je to ten nejmenší bazén průměr 3,6 m - ale stále ještě vylepšujeme :) Postavili jsme bazén a k němu pak dodělali terasu. Dělali jsme to vše sami.
Odpovědět
@kokino2004 mám v profilu https://lagys.rajce.idnes.cz/dum/
Odpovědět
Moc pěkné omlouvam se že odepisuji až teť dřive jsem se nedostal a díky za odpovědi :-)
Odpovědět
@kkaccullka To máte krásné :-) Také uvažujeme o napojení menšího polozapuštěného bazénu k terase. Mohu se zeptat, na kolik Vás to celkově vyšlo a jak jste postupovali? Děkuji moc
Odpovědět
Bazén jsme měli objednaný dřív než postavený dům :) Když byla hotová hrubá stavba - když se dělali hrubé terénní úpravy tak nám bagr vykopal jámu kde jsme řekli. To už jsme věděli podle osazení oken kde bude podlaha terasy (máme v rovině i s podlahou v domě). Terasu jsme dodělávali k bazénu pak. Je to dřevěný rám na patkách a na něm pak modřínová prkna. Dělali jsme si to sami, takže jen cena materiálu. Fotodokumentaci mám ve fotkách. Mimochodem po třech letech jsem si vymyslela zimní zahradu a chyběl nám 1 m. Tak se to všechno rozmontovalo i bazén a cca o metr se posunoval :)). Takže to jde i opačně a terasa se k tomu pak doupravila. Akorát před tím jsme měli bazén zapuštěný až pod terasou - mně se to moc líbilo, že se tam dá pohodlně skákat (ale i padat :)), nebo sedět na okraji s nohama ve vodě. Přítel chtěl ale schůdky a že se mu to prý nelíbí, že z terasy nám tam padá do bazénu bordel, tak teď je okraj bazénu cca 2 cm nad podlahou terasy. Mě se zdálo to 1.řešení hezčí. Praktičtější a bezpečnější je asi to druhé řešení s okrajem. Každopádně teď nemůžu sedět na okraji bazénu, protože mně tlačí rám toho bazénu, no. Jedině teda s polštářkem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?