Jak udělat koupelnu + kuchyň v takovémto rozložení?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych si nechat poradit, jak udělat koupelnu a kuchyň. Kuchyň nejspíše rohovou, ale nevím jak se stolem pro 4. Větší problém mám ale s koupelnou, kdy manžel nechce ustoupit od sprchového koutu min. 80 a já chci jakoukoliv vanu, klidně i asymetrickou ale s délkou víc jak 140. Dále bychom tam měli vměstnat pračku i umyvadlo, ale nevím co a kam a jak. Budu vděčná za jakoukoliv radu nebo nápad. Děkuji
Odpovědět
@gkanova Dobrý den a co udělat kuchyni do U - jedna strana podél koupelny,, nahoru a pak pod oknem? V případě takového prostoru byste mohla dát pračku zabudovat do kuchyně a uvolnilo by se místo v koupelně. Mezi kuchyní a místností vedle kdž tam probouráte průchod, můžete do něj dát jídelní stůl a vlastně se vám i propojí obývák a kuchyně. a ušetřené místo tam kde teď máne chodbičku z kuchyně můžete využít na zvětšení koupelny nebo například šatny, Máme to tak, kamarádka to má podobně a je to super.
Odpovědět
Profilova fotka
@gkanova udělala bych to stejně, jak píše @jenies získáte velkou kuchyni, propojení s obývákem a velkou koupelnu. Kdybych měla rekonstruovat byt podobného typu, tak bych to udělala přesně takto.
Odpovědět
Profilova fotka
Do koupelny se vám sprchový kout i vana v pohodě vejdou, pokud netrváte na velikém umyvadle. Vana délky 150 cm může být široká 70 cm, což vám ideálně vychází a sprchový kout 90 cm vám taky vychází přesně. A stůl bych dala do kuchyně, je dost veliká ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, děkuji moc za návrhy nakonec jsme to vyřešili úplně jinak. V koupelně máme vanu i sprcháč a kuchyň jsme nakonec spojili s obyvákem. :-) Tady je konečný návrh :-)
Odpovědět
@gkanova ;-) moc pěkné
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji :-)
Odpovědět
Super jste to vyřešili!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?