S kým jste rekonstruovali bytové jádro? Hradec Králové

Ahoj stavebníci, nerekonstruovali jste někdo panelákové jádro v okolí Hradce Králové? V nejbližší době nás to čeká a bohužel nemáme ve svém okolí nikoho, kdo by nám mohl doporučit kvalitního a spolehlivého dodavatele. Protože se samozřejmě snažíme co nejvíc ušetřit, chceme spíš využít nějakou menší firmičku, ale na druhou stranu se obáváme, abychom nenaletěli nějakým amatérům. Zadali jsme poptávku přes aaapoptavka a hned se nám ozvalo několik ochotných firem a řemeslníků, bez doporučení do toho ale nepůjdeme. Nerekonstruovali jste někdo náhodou s následujícími dodavateli? Stavební práce Štěpánek, Holice Polgár Aleš, Chotěboř Pavel Hlavsa, Šumperk Zdeněk Pokorný, Svitavy Oldřich Buček, Městec Králové (OLAF) Karel Bezděk, HK Petr Tomášek, Jeřice Nebo nemůžete doporučit firmu, která přestavovala jádro vám? Pokud byste měli i fotky v albu, bylo by to ideální. Doufáme, že se tu najde někdo z okolí HK, kdo už má přestavbu za sebou a může přispět cennou radou nám, kteří to máme ještě před sebou (a notně se toho děsíme :-() Předem díky všem, kdo se do diskuze zapojíte.
Odpovědět
Rekonstruovali jsme panelákové jádro v paneláku v HK před 5 lety. Již tam sice nebydlíme, ale firma byla rychlá a pracovali kvalitně.Byli z Věkoš- f. p. Rychlého.A opravdu i pracovali rychle.Možná najdu i telefoní číslo, akorád tehdy měli dost zakázek, takže tehdy od objednání jsme přišli na řadu za 4 měsíce.Navím jak nyní. :-)
Odpovědět
No 4 měsíce čekat nemůžeme, to by z nás asi byli bezdomovci, ale třeba teď nebudou mít takový nátřast, když je ta krize... To budou asi jejich stránky, ne? http://www.koupelny-rychly.cz/ Fotky jádra po rekonstrukci náhodou nemáš? Díky moc za tip :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@noemi77 nasla jsi nekoho? Nas rodice ceka jádro. ..tak hledam firmu
Odpovědět
@hhranolka Nakonec jsme nedělali s firmou, ale dostali jsme doporučení na jednoho zedníka + elektrikáře + vodáka/plynaře. Trvalo jim to teda relativně déle, ale práce hezká, levná a na všem se dalo domluvit. Jestli budeš chtít kontakt, tak napiš.
Odpovědět
Profilova fotka
@noemi77 aha..tak to nasi nechteji. Ale dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?