Vana 160x70, máte někdo?

Prosím poraďte, vanu od Jiky, Rako nebo Teiko, 160x70 klasická, kdyžtak mohu i fotečku, nevim prostě jakou a manžel to nechám na mě :) děkuji za rady a inspiraci :)
Odpovědět
Ideální je jít do prodejny s koupelnama a vanu si vyzkoušet. Každý se cítí pohodlně v jiné. Můžu říct, že některé se mi zdály úzké. Já si vybral Teiko Médea.
Odpovědět
@marcus007 Děkuji,ale ta je rohová, že? Take jsme chtěli,ale bude sprchový kout velký, tak se tam vše už nevejde:( no ja právě nevěděla, zda si ve studiu můžeme vlest do vany :D děkuji
Odpovědět
@lenca222 třeba v siku můžete, ale musíte si zout boty... :-P
Odpovědět
@lenca222 souhlas s výše uváděným. Když jsme koukali v Siku po vanách, tak nám sami nabídli, ať si do ní bez bot vlezeme a vyzkoušíme. Je fajn si to vyzkoušet, protože i když v půdorysu jsou třeba stejné, tak jsou různě tvarované, a když si do ní lehnete, tak ten rozdíl může být znát. Nakonec jsme teda vzali vanu od Polysan u Ptáčka z katalogu a bez vyzkoušení, tak doufám, že bude ok. Bude větší, než naše současná, tak snad jo. :-)
Odpovědět
děkuji, to jsem moc rada, že do ji můžeme vyzkoušet, právě v prvnim bytě jsem vzali krasnou rohovou, byla vystavena a když jsme ji dali moc hezká,ale dost byla vysoká
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Asi bych zašel se pdoívat co nabízí a bylo by.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?