Dětská bezpečnostní zábrana na schody. Do jakého věku?

Hezké odpoledne, ráda bych se zeptala do jakého věku jste nechávali/montovali na schodištích vašich domů bezpečnostní zábranu.Máme 21m slečnu,tak jsem byla rozhodnutá jí namontovat,ale kamarádka mi to zase rozmlouvala že už je velká a je to zbytečnost......(a jen poznámka - jsem si na stránkách Ikea všimla,že tam píšou"určeno pro děti do 24m")......Tak teď nějak nevím =-)
Odpovědět
My máme 2 děti - dceři je rok, takže tam je to jasné, ale synovi jsou 3 a v patře bych ji kvůli němu asi měla i teď - přeci jen máme docela strmé schody a když se v noci probudí a rozespalý se přesouvá k nám, jsem klidnější, že se nemůže nic stát. A kvůli roční dceři máme zábranu i dole (tu bych ale kvůli synovi nedávala). Pokud máte pocit, že je lepší ji mít, tak nedejte na rady okolí a udělejte to podle svých pocitů.
Odpovědět
Náš má 26 měsíců a máme pořád, on by mi jinak zdrhal - někdy je rychlejší než já. A máme ty dřevěné z Ikea. A jsem ráda, že je mám, protože kolikrát běží jak šílenec, zakopne a letěl by klidně dolů, nebo jeho jízdy na autě... Nějak nám na těch schodech nezavazí a zvykli jsme si na ně.
Odpovědět
Pěkné dopoledne, ráda bych se zeptala odkud máte zábrany? My bychom neradi vrtali do schodiště nebo do stěny, jednu nevrtací jsme našli v Ikea, ale jen v bílé barvě, tak tu dáme nahoru, ale dolů, do obýváku, bychom raději nějakou dřevěnou.... Nemáte prosím někdo tip?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zábranu asi od 6m.věku našeho kluka,teď mu je 19m a ještě ji mít budeme.....pokud ji chcete,kupte,je to uper investice:-))))máme od f.Reer - dělají i do zdi i rozpínací na zeď: :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dcera má 2roky a 4 měsíce a zábranu v patře pořád máme,i když jsme ji zavírali jen na noc,ale minulý týden se 2 x skutálela až na podestu :-| ,takže ted už ji zavírám i ve dne8-) my máme zábrany z ikei,pokud jste člen ikea klubu je cena o pár stovek nižší ;-)my máme ty bílý, ale myslím,že mají i ve dřevě.-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
když jsme se nastěhovali, dcerce byly 2 roky, na schody si zvykla rychle, to jsme se obešli bez zábrany, kupovali jsme ji až pro mladší - cca v půl roce,dávali jsme jen do patra a před 2.narozeninami jsme ji už zrušili. záleží jak je na sebe dcerka opatrná a jestli jsou schody např.hned naproti pokojíčku.. a měli jsme z Ikei imitace buku.
Odpovědět
My máme zábranu z Ikei na schodech ještě teď. Dětem je 7 a 4 roky. Máme chodbu s otevřenýcm schodištěm do sklepa. Máme ji tam pro jistotu, protože si hráli na slepou bábu a syn spadl ze schodů dolů po hlavě :-S a to byl jen mžik, jen co jsem se otočila, už to bylo:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?