Hliníkové nebo nerezové vnitřní zábradlí?

Zdravím, momentálně řešíme otázku vnitřího zabradlí ke schodišti. Máme cenové nabídky na nerezové i hliníkové a nemůžeme se rozhodnout. Řešil někdo podonou otázku? Hliníkové vyjde samozřejmě levněji, ale nemá nějaké jiné nevýhody oproti nerezu?
Odpovědět
Profilova fotka
já teda zábradlí nemůžu posoudit...ale co se mATERÁLU TÝČE, MÁME DOMA NEREZOVÉ A HLINÍKOVÉ LIŠTY KOLEM DLAŽBY....HLINÍK HRŮZA, ZAPOMNĚLA JSEM, ŽE OXIDUJE VE SPOJENÍ S VODOU A NAPŘ. PŘI MYTÍ POUŠTÍ ČERNÝ POVLAK A MÁME TAK ZAŠPINĚNOU BÍLOU ZEĎ OKOLO..TAK BACHA NA HLINÍK...
Odpovědět
Profilova fotka
Skoro dva roky máme hliníkové zábradlí u schodiště a naprostá spokojenost. Vyšlo na poloviční cenu než nerez a za celou dobu jsem ho přetřela asi 1x. U příbuzných mají nové nerezové, ale když vidím, jak na tom je vidět každé šáhnutí, tak jsem jsem vděčná za hliník. U hliníku záleží na povrchové úpravě a ta je právě u toho zábradlí jiná než u lišt. Takže za mě jedině hliník :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Co pozinkované?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych obnovit otázku. Nemáte někdo hlíníkové zábradlí? Zkušenosti s ním? Nedělá fleky? A dále firma nám nabízí hlíníkové zábradlí, madlo jsme ale chtěli dřevěné, to nedělejí, jen hlíníkové a polepené folií. Nemáte někdo zkušenost s tímto madlem? Děkuji za příspěvky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
S hliníkovým zábradlím zkušenosti nemám. Měli jsme doma dřevěné dubové, ale museli jsme nechat udělat nové a bylo nám doporučeno nerezové. je fakt že to vypadá o moc líp a je v podstatě bez údržbové. Akorát musíš najít nějakou firmu co dělá zábradlí individuálně na míru. my oslovili firmu IMZ - http://www.imz.cz/ Dělají nejen zábradlí a schody, tak se třeba bude hodit. Jsou moc šikovní
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?