Jak uspořádat vestavěnou skříň v chodbě?

Ahoj, nemáte tip jak uspořádát vestavěnou skříň v chodbě? Kde bych chtěla dávat třeba nějaké věci co nepatří do šatní skříně? Popřípadě jestli máte foto, tak se ráda podívám pro inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to budou stačit jen police ne? My máme v chodbě ve výklenku Ikea Ivar, řekla bych, že je to solidní systém na ukládání za rozumný peníz, máme to i v technické a v zádveří variantu jako šatnu. K tomu budeme ještě dodělávat posuvné dveře.
Odpovědět
@kocicak123 vůbec není špatné :-) my tam akorát budeme mít schovaný komín, takže by něco takového šlo vymyslet :-)
Odpovědět
Řešil jsem podobný problém. Zbavit se skříněk, které zabírají místo, musí se utirat prach a blablal a nacpat to vše na místě kde je skříň, pračka a aby to nebylo vidět, plus nějaké místo ušetřit. Napadla mě vestavná skříň. Cena, 15000 a vic🙈 Ještě by to bylo jen jako normální skříň a nebylo by tam vše,žehlící prkno, sušák... Napadla mě skříň s posuvnými dveřm a použít jen bez kompletního vnitřku. Původní byla 60cm.hluboká teď je 83. Šířka je o 35cm. užší. Je dobré na papír si nakreslit co tam chceš a kam, doplnit rozměry aby to tam vyšlo. Je lepší papír než program na plánování. Pak jsem nechal desky uřezat v Hornbachu a smontoval. Vrch ještě nemám hotový. Budu ještě koumat😊Skříň stála 3500 a vnitřek necelé 2000(včetně stolku se šuplíkama a věšáku na kalhoty) A mám tam vše, podle sebe a na menší ploše. Snad tě to trošku inspiruje 😊První fotka je původní stav ostatní je teď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?