Jak vymalovat chodbu? Moc se mi líbí hnědé pruhy

chtěla bych vymalovat jednu stěnu v chodbě na hnědo. Respektive udělat spodní polovinu čokoládově hnědou a druhou polovinu světle hnedou. Přechod by byla tahle bordura :-) Co myslíte? Chodka je dlouhá 6 metry a široká metr :-) klasická panelákovka
Odpovědět
Profilova fotka
@viggen Máme podobnou, nebude to moc tmavé?? Naši dali na protější (rozdělenou dveřma) takovou broskvovou, ne že bych tu barvu měla ráda, ale hezky to prosvětlilo a zútulnino tu chodbu Té hnědé bych se bála.. abych to neměla prostě moc tmavé.. ;-)
Odpovědět
mám tam teď takovou broskvovou a nějak mi to úplně nesedí....
Odpovědět
Profilova fotka
mám se právě maluje, máme ji dlouhou asi taky kolem 6m, ale do L.chtěla jsem celou bílou, ale po dohodě s panem malířem budou bílé 3 stěny a 4tá naproti vstupních dveří světle šedá, sama jsem na zvědavá. Mám v plánu na tu zeď pověsit fotky, tak by to mohlo být dobré. Té hnědé bych se taky bála, nebude ta chodba pusobit ještě delší, když tam bude bordura a jak bude dál vybavená. Pokud by tam nic už nebylo, tak by šlo, ale jestli chceš nějaké obrázky nebo dekorace,tak to nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
mne by sa to páčilo, ako si to navrhla, ale radsej o nieco svetlejsie oba odtiene, aby si nebola prekvapena, ake to potom na stene bude tmave...inak, hneda bude urcite super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@viggen No však mne broskvová taky ne..:-) Poslendí dobou jsem na tu barvu docela alergická.. mám jí kolem sebe snad všude i v práci.. :-p
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?