Jakou máte barvu stěn v chodbě?

Ahojky, chtěla bych vědět, jakou barvu stěn máte na chodbách. My budeme mít všechno do moderny, bílá bude převážně všude, ale chodbu bílou mít nechci, schodiště jo, ale nevím do jaké barvy to ladit. Nechci všechny stěny, jen jednu nebo dvě. Co hnědá, béžová...?? Nic barevnýho nechci, to mám teď a jde mi už z toho hlava kolem. :-D Každý má vyfocený většinou samé místnosti, ale chodby ne..tak poraďte, díky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takto ti nikdo neporadí, to musíš vyřešit sama. Vyfoť si chodbu, otevři fotku v programu "malování" a vymaluj si příslušnou zeď nebo její část v různých barvách. Snadno si pak vybereš, když to uvidíš v reálu. Jestli chceš, mrkni do mého alba "pro panijani" a na konci je jeden interiér v několika variantách jako ukázka. Nic světoborného, jen ukázka toho, jak se s tím dá pracovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se docela líbí odstíny šedé a s bílou vypadají nádherně a zároveň jsou neutrální, takže se hodí ke všemu
Odpovědět
@ijanka.k také mě napadlo nějaký světlý odstín šedé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme chodbu v patře šedou a v přízemí bílou, ale tu budeme přemalovávat taky na světlounce šedou, protože bílé dveře na bílé zdi hrozně splývají.
Odpovědět
Já bych chodbu vymalovala žlutě, viděla jsem to v jednom albu a líbilo se mi to a navíc to chodbu opticky rozzáří a zvětší
Odpovědět
@martinaaah jenže žlutou, oranžovou a zelenou má úplně každý a do moderního interiéru mi nějak nesedí :-N
Odpovědět
@petrasafr vy to máte všechno moc hezké, je fakt, že u vás se mi ta chodba strašně líbí, hlavně když se všude opakuje kombinace bílé a šedé :-) Do toho na projasnění tyrkys, perfektní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednu máme šedobéžovou, je to skoro jako barva omítky a druhou olivovou.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr jeee děkuju moc! Právě teď řeším tu spodní koupelnu, tam jsou hned u sebe troje bílé dveře a potřebuju to tam taky nějak vymalovat a nevím, jestli dát stejnou barvu jako v patře nebo světlejší.
Odpovědět
@lucinkafr tak to já jsem skoro u nikoho barevné chodby neviděla, já viděla samé bílé, pouze sem viděla jednou tu žlutou a můj bratr má oranžovobílou, takže tvůj názor mě překvapil :-) Mě zase přijde že barvy do moderního interiéru patří, nedovedu si představit, že by moje babička měla třeba sytě červenou kuchyň :-D Ale záleží na stylu, nábytku atd. Asi jiný kraj, jiný mrav :-)
Odpovědět
@martinaaah třeba naši maj chodbu oranžovou, teta žlutou, a tatít také žlutou. Kamarádka má oranžovou, druhá zelenou, ale fakt sytě zelenou, takovou tu huba-buba. Takže automaticky to beru tak, že tohle má každý :-D Proto když jsem pak viděla tu šedou u @petrasafr, tak se mi to strašně moc líbilo :-)
Odpovědět
my máme taky oranžovo-žlutou,sytou. Jmenuje se kukuřičné pole :-D ale jen na pár zdech, jinak bílá. K tomu dveře ořech- líbí se mi, jak jí to krásně projasnilo
Odpovědět
Článek se načítá
Těžká rada,záleží na tom zda-li je chodba světlá,co bude v chodbě jiného (doplňky,nábytek).Volil bych ne příliš výrazný odstín.Šedá je dnes hodně oblíbená,je ale důležité k ní mít nějaký doplněk,který to podtrhne.Ke světlému dřevu se mi jeví lépe než šedé odstíny olivové,nebo hnědé.Zajímavé odstíny jsou v COLORSIMULATOR na stránkách HET a to BRILLANT CREATIVE,ty se mi jeví jako zajímavé.
Odpovědět
@jitulkaka mohla bych poprosit o nějaký odkaz nebo nějaký bližší info o tom malovacím prográmku? Neznám a hodil by se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkalada napíšu ti zprávu :-)
Odpovědět
My máme teď nově v přesíni Primalex Inspiro arabská mocca - je to taková béžovo šedá teplá barva ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?