Levnější "vestavěné" skříně - Sconto, Asko atd.

Hezké odpoledne, ráda bych si do výklenku v chodbě pořídila vestavěnou skříň,ale bohužel už jsme na konci stavby,takže financí se už moc nedostává.Tak jsem se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti se skříněmi výše uvedených nebo i ostatních podobných prodejců(Kika,XXX...atd.).... Našla jsem skříň,která se vejde díky svým rozměrům opravdu na chlup,a tak mou představu plní...ale kamarádka mne od těchto levnějších skříní zrazuje-špatná montáž,slabá kvalita atd. Díky:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na ceně, my vestavku do ložnice pořídili za stejnou cenu přesně na míru od truhláře, co by stála skříň z podobných obchodů, protože základní cena obvykle zahrnuje akorát tyč a budeš-li tam chtít poličky nebo další doplňky, tak to dost naskáče. Jste-li někde od Prahy, ráda předám kontakt na pána, co nám skříň dělal, byli jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Mohla bych o kontakt na toho šikovného pana truhláře a nakolik vás vyšla ta vaše velká skříň? Klidně do IP. Díky :-)
Odpovědět
@janicka006 my mame 2 skrine ze Sconta a fakt nelituji. Dostali sme na ne slevu 25% takze sme fakt usetrili. Kvalita zatim super. Nekdy cena neznamena kvalita :) Hlavne v dnesnej dobe platis za znacku ne za kvalitu zbozi...
Odpovědět
Prosím taktéž o kontakt na email krupova@gs.cz. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme skříně z Ikea, Pax. Jsem z nich od začátku nadšená(už je máme asi 1,5 roku). Myslím, že mají i dlouhou záruku.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Jé mohla bych také moc poprosit o kontakt na pána po IP? Děkuju moc! :-)
Odpovědět
@janicka006 já koupila na netu (viz album), skříň vyšla na necelých 5tis., 150cm*220výška, posuvné dveře, a zatím jsem spokojená, máme ji cca měsíc.. Půlka je šatní tyč + 1 police, druhá půlka 4 police. Pokud neplánuješ časté stěhování jako jsme bohužel museli my, každý rok, tak skříň prostě postavíš jednou a stojí. Kdyby se převážela, tak ti to dlouho nevydrží.. i vzhledem k rozměrům je s tím špatná manipulace,nechala bych ji prostě už stát a hotovo..
Odpovědět
@danca21 nemáte náhodou nějaké foto skříně?
Odpovědět
@deyana jj,tak nějak to bude u nás...postavíme a už se s ní nebude hýbat...
Odpovědět
Profilova fotka
@290782 tak foto zatím nemáme :-( Ale jestli se k tomu v blízké době dostanu, zkusím to nafotit. Je to Birkeland, takže bílá profilovaná dvířka (máme klasicky otvírací, ne šoupací) a vnitřek i celý korpus je motiv tmavého dřeva, dub či buk. Ale ten motiv vnitřku byl tenkrát doprodej, myslím. Každopádně ta kombinace se mi moc líbí, dřevo ve spojení s bílou.
Odpovědět
Profilova fotka
@290782 už mám skříně v albu, snad Vám to k něčemu bude :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
my máme skřín ze sconto už 5 let a teď se biju do hklavy co jsme to koupili. Pojezdy na šuplikách jsou klasické na drobné kuličky.Pořád vypadávají a musíme je měnit,jinak šuplík pada.Jinak problémy nejsou.jen ty šuple.
Odpovědět
Článek se načítá
Pokud jste jen trochu kutilové, nejlevnější a stejně kvalitní jako od truhláře bude, když su jednotlivé díly namalujete ne papír a pak zajdete do Bauhausu a necháte si nařezat a ohranit lamino. Řežou zdarma, hrany nás naposled stály 6kč za metr, ale už to nějaký čas bude. K tomu koupíte panty a doma vše sešroubujete. Není to o moc víc práce než když si dovezete rozloženou skříň z Aska. Jen na panty potřebujete vykružovák, ale to je otázka stokoruny - je to takové kolečko, co se nasadí místo vrtáku na vrtačku. Trochu víc práce to je, ale úspora se oproti skříním na míru může pohybovat i v desítkách tisíc při stejné kvalitě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame Asko, oprvdu levnou - myslim ma 2,5m a stala snad 7tis v nejake akci tehdy. Jako stoji, drzi a slouzi, ale znovu bych ji nechtela - pojezdy jdou ztuha, pri montazi je videt, jak je cela sisata... Pak mame Pax z Ikea a s temi mnohem vetsi spokojenost ;-)
Odpovědět
@jinjin "paxy" se dají koupit i v jiných obchodech s nábytkem. Takže ptát se a sledovat akce. Jsou to němci, tudíž kvalita jinde než u poláků nebo i některých čr firem :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@zmrz_lina Mohu poprosit o kontakt?Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký pán tu dával rady i foto,jak postavit laciněji vestavenou skříň. Rám a kolejnice koupil v Ikee a lamino třeba v Bauhauzu,jak píše marketa_v.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak záleží na ceně, pokud máte někde nějakého truhláře, tak za ním zajděte s návrhem a on vám řekne cenu na kolik by to vyšlo, za to podle mě nic nedáte. Ty levné skříně jsou sice levné a to je fajn, ale záleží z jakých desek jsou. Teď jsem koukal na skříň v jysku, protože na netu byla za super cenu, ale jak jsem ji viděl v reálu, tak jsem ji nevzal. Byla dělaná z 1,2cm dřeva a pokud do ní dáte něco těžšího, tak se může deska prohnout, ale záleží jak je skříň dělaná a co do ní chcete dát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?