Skleněné zábradlí na schodišti, jaká je cca cena?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo na schodišti skleněné zábradlí, resp tedy skleněnou stěnu místo klasického zábradlí? Moc se nám to líbí, jen nějak nemůžu nikde vykoukat, kolik by to zhruba stálo, kvalitní firmu atd... Poradíte? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem tu u plno holek skleněné zábradlí, tak snad se některá ozve. My ho původně chtěli taky (nebo teda spíš manžel), ale nakonec jsme od něj upustili.
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka z jakeho duvodu prosim? Co ve finale rozhodlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk No jak jsem psala, tak skleněné zábradlí chtel od začátku manžel a doporučil nám ho tedy i architekt, že si ten dům o toto zábradlí přímo říká. Já z něj nadšená a nebyla a nechtěla ho. Za prvé máme tři malé děti a je mi jasné, že by bylo neustále upatlané a nedělala bych nic jiného než ho lešitla (a otrok baráku rozhodně nechci být) a za druhé myslím, že je to nepraktické při uklízení schodů a myslím, že by se to pak muselo vždy leštit v tom místě, kde se hadrem otřeš o to sklo. Za další by u nás bylo dost obtížné uchycení a nevěděli jsme jak do toho a v neposlední řadě je to nad naše finanční možnosti. Už nevím kolik nám říkali, že vychází metr, ale plete se mi něco kolem 10 tis. No a tak jsem hledala a hledala nějaké jiné a nakonec jsem našla jedno užasné, které se manželovi též líbí a tak půjdeme do něj. Mám ho myslím někde na zdi pokud chceš mrknout .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?