Vestavěná skříň. Na kolik vyjde?

Nevítě někdo na kolik tak vyjde vestavěná skříň? Cca 2,5 m vysoká a asi 1,2 m široká. Potřebuju skříň do předsíně, na boty, bundy a tak a nevím, kolik si na ni mám připravit.
Odpovědět
Nás vyšla na 27 000tis,ale máme atyp takže za slušné peníze.A je na délku kolem 2 m.
Odpovědět
Profilova fotka
Plno firem ma virtualni planovac a i ti spocita cenu, staci dat do vyhledavace vsetavena skrin
Odpovědět
Profilova fotka
no, moje asi tak 14tis. vyska 2,4, sirka 1,45. Police na boty, zvenku jedna strana zrcadlo
Odpovědět
Naše (v.2,5 x š.1,5 m) také do předsíně vyšla na 15 tis. Má jak police na boty, tak tyč na kabáty a zvenku je jedna strana zrcadlo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nemáte někdo typ na nějakou firmu, která by udělala vestavku? (ideálně Střední Čechy nebo firmu, která to sem dojede udělat) Potřebuju 2,7m na výšku, 2,5 šířku a buď 60 nebo 80 cm hloubku do ložnice a co jsem si dala některé firmy, tak mi to vyhazuje ceny kolem 40 tisíc a to se mi zdá předražené.
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina máš podobné rozměry jako my - 2,4 výška, 2 m šířka a hloubka cca 70, druhá 2,4 výška, 3,2 šířka a hloubka stejná, jedná 2 dveře, druhá 4 dveře - šoupací a máme naceněno menší kolem 12 a větší kolem 17 tis :) okres plzeň jih .. jestli by pán dovezl netuším .. ale za pokus to myslím stojí .. kdyžtak napíšu info do ip
Odpovědět
Profilova fotka
@baraz - no to by bylo super, to i kdybychom mu tu cestu zaplatili, tak nás to vyjde na mnohem míň. Já sem si představovala takovou maximální cenu 25 tisíc včetně vnitřního vybavení a všeho a 40k se mi teda zdá hrozně moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?