Co se Vám osvědčilo pro dítě do velké postele 90x200cm?

Profilova fotka
Ahoj. Plánujeme přesunout dceru z dětské postýlky do klasické postele 90 x 200 cm, takže bych ráda znala zkušenosti, názory a postřehy těch, jejichž dítě / děti ve velké posteli už spí. Předem děkuji všem, kdo mi odpoví na níže uvedené otázky: 1. Jakou matraci má Vaše dítě v posteli 90 x 200 cm (výrobce, typ, materiál, apod)? 2. Jaký rošt má Vaše dítě v posteli 90 x 200 cm (laťkový, lamelový, polohovací, pevný, apod.)? 3. Jaký polštář má Vaše dítě v posteli 90 x 200 cm (výrobce, typ, výplň, apod)? 4. Jakou přikrývku má Vaše dítě v posteli 90 x 200 cm (výrobce, typ, výplň, varianty - celoroční, letní, zimní, přechodové, apod.)?
Odpovědět
:-D Kolik je dceři, že je to taková bojovka? :-D Můj syn šel do velké postele když mu byl 1 rok a 3 měsíce :-D Matraci má molitanovou, největší tvrdost - my celá rodina spíme na tvrdém rádi. Rošt má obyčejný, laťkový nebo lamelový - ted nevím přesně - je z Ikea. Začínal s polštářem a peřinou z Ikea (dětské), cca ve dvou letech dostal klasickou velkou peřinu a polštář z čištěného peří co drala ještě jeho prababička ;-):-D
Odpovědět
Profilova fotka
Matraci má Materasso Junior, rošt obyčejný lamelový. Polštář a peřinu ze Scan Quilt, u polštáře se dá vyndavat a zase přidávat výplň, tak jí má hodně vyndanou, aby neměl moc pod hlavou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Matraci si nepamatuju. Rošt maji lamelový. Peřinu a polštář celoroční z místních lůžkovin
Odpovědět
Taky mi chybí údaj o věku přesunovaného dítěte. Malej má v pokoji sice postýlku, ale už i klasickou postel. V postýlce jsem mu v 1,5 roce vyndala šprušle, takže má volnej pohyb po pokoji a umí si vlézt, kam potřebuje. Většinou spí ještě v postýlce, ale občas (hlavně po obědě) ho uložím do velké. Někdy si do ní vleze i sám. Matraci má z Lidlu - středně tvrdá, studená pěna, 7 zón, pratelný potah, ale hlavně v akci za 1500,- Kč. Rošt úplně obyčejný pevný laťkový (vzhledem k původnímu počtu latěk zdvojený), polštář zatím z domácích zásob (volila bych nízký z dutých vláken) a přikrývku tenkou (hodně se potí) a z dutého vlákna, aby byla lehká. Jen poznámka - Ikea nemá lůžkoviny v uvedených rozměrech.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše děti mají postele z domestavu a žádný rošt jsme do nich nepřikupovali, mají pevný ze dřev, který je součástí postele. Matraci jsme kupovali od gumotexu, sami je máme taky odtud. My máme nějaké dobré s několika anatomickými zónami, ale pro děti je to prý naprosto zbytečné, pán z prodejny nám říkal, že vzhledem k jejich hmotnosti ty zony vůbec nevyužijí, takže jsme koupili tuto http://www.matrace-gumotex.cz/matrace... s tím, že až děti vyrostou, tak budou stejně tak zničené, že budou potřebovat novou a pak dostanou nějakou lepší pokud budou chtít. Jelikož jsme alergici, tak polštáře a přikrývky máme takové, aby šly vyvařit, ne péřové. Vybrali jsme v Jysku, máme je celá rodina a jsem moc spokojená. Dřív se jmenovaly FLOWERS, teď jsem je na stránkách nenašla, ale mají tuhle http://jysk.cz/loznice/prikryvky/synt... která vypadá úplně stejně a popis k ní taky sedí na tu naši, tak je to asi ona. Polštář máme stejný jako peřinu. Děti mají velkou postel 7 a 5 let, takže už docela dlouho a myslím, že jsme vybrali dobře. Párkrát jsem u nich v posteli spala i já a matrace naprosto v pohodě i pro dospělého, peřiny máme stejné všichni 4 a taky spokojenost i když ty co máme my s manželem budou za pár let asi potřebovat vyměnit, ale máme je už asi 10 let, tak to beru jako slušnou životnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, naše děti mají dřevěné postele z masivu, rošty laťkové. Myslím, že i kv. váze dítěte je to jedno, spíš aby rošt dýchal. Matrace pěnové. Peřiny mají ze Skantexu. Nejmladší se nechce vzdát malé peřinky, tak má v posteli dvě. Snad pochopí, až jeho slečně budou z peřiny čouhat nohy, že to není dobá volba :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Matrace uz nevim. Postele jsme kupovali s pevnymi rosty (prkna spojena kalouny), ktere jsme vymenili za lamelove polohovaci rosty. Polstare a periny perove. Pisu v mnoznem cisle, protoze jsme porizovali pro dve deti najednou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Co se týče dětských matrací, tak doporučuji kouknout na tento článek https://comfortmatrace.cz/jaka-je-ta-... Je to zde dobře rozepsané 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?