Dekorace do dětského pokojíčku

Ahoj 🙂 prosím o inspiraci! Jaké originální dekorace máte v dětském pokoji? Myslím třeba zarámovaný otisk ručky+nožky... Budu ráda za každý tip 😉
Odpovědět
Dcerce planuju delat pokojicek tak v roce a pul, chodila by tam spat po obede, jinak porad u nas. Bude tam mit hracky, se kterymi si muze hrat bez meho dozoru, dale tam bude mit postel Flekke z Ikea s bocnici, klasicke teepee (to ma ted v obyvaku), tabuli na kresleni, Kallax na Monte rozlozeni pomucek, stul a zidlicky, kalisky na pastelky, nastenne policky na knihy ve ctecim koutku, cteci kreslo, dve Stuva satni skrine (ty nizke se dvema kosi dole, aby na obleceni dosahla), vlackodrahu, mozna kuchynku (pokud ji nenecham v obyvaku), sit na veseni obrazku. Uz jsem pokojicek chystala v tehotenstvi, ale stejne v nem nikdy nespala. Ted se mi bude chystat snadneji, budu mit pomocnici. Tematem bude cokoliv aktualne popularniho. Ted zboznuje tucnaky, pejsky, kocicky a soby.
Odpovědět
My delali malemu pokojicek ted, ve 3 letech, na miru, ale rostouci. S tim, ze jednoduse vymenim obrazky v rameckach, barvu boxu aj. a ma jiny pokojicek. Ted miluje masinky, bagry, auta, atd. Takze nam designerka navrhla a poridila jsem uzasne kartonove policky s okynky na masinky a panacky, auticka atd. + jako dekorace ma obrazky, netradicni teepee na miru v rohu, lexo boxy...Druhy syn ma 8 m, pokojicek uz budeme resit taky - navrh, ale opet nechci uz nic vylozene miminkovskeho, protoze je to draha zezitost na miru, do 2 let bude s nami stejne v loznici, a pak uz bude mit taky sve oblibene hracky atd.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?