Dětský pokojíček pro holčičku a chlapečka - inspirace

Dobrý večer, jak máte vyřešený SPOLEČNÝ pokojíček pro holčičku a chlapečka v bytovce? Děkuji za vaše fotky, názory, postřehy a připomínky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud hledáte inspiraci, zkuste se podívat k nám na web :-) V sekci INSPIRACE najdete realizace českých i slovenských architektů, designérů, truhlářů apod. Favi.cz funguje primárně jako vyhledávač nábytku a dekorací. Sdružujeme na jednom místě nabídku od ověřených prodejců z kamenných i internetových obchodů. Při zařizování bydlení se můžete inspirovat právě v sekci Inspirace. Třeba Vás nějaké realizace zaujme, případně pokud máte zájem o realizaci od profesionála, můžete konkrétního autora oslovit. :-) Autora vždy naleznete v pravém horním rohu. Kdybyste s něčím potřebovala pomoci nebo poradit, neváhejte se na mne obrátit do zprávy. :-) Hezký den, Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste hledala už přímo nábytek a dekorace pro zařízení dětského pokojíčku, můžete se inspirovat nebo přímo vybírat u nás na stránce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme to vyřešeno tak, že opticky barevně jsme rozdělili pokoj, malé jsme vymalovali růžově a malému zeleně, společně ty barvy ladily, neměli jsme nic výrazného. Každý měl na své straně postel a nějakou tu poličku a kalax z ikey, později jsme doprostřed dali velký kalax a do něj si děcka dali hračky a tím to měli oddělené. Teď budem dělat nové pokojíky už v novém baráčku.
Odpovědět
@pcprincess dobrý večer, máme menší byt - foto v albu, zatím jedno dítě, každopádně nábytek máme v neutrálních barvách (krémová a dub). Na barvy si moc nepotrpíme, myslím, že oddělit části jde i např. barvou kapsáře na postel, barevnými poličkami nebo rámečky na fotky nebo obrázky, i když bude pokojíček v jednotném duchu, děti si samy svůj koutek "ocejchují", aby bylo jasné, koho je která polovina.
Odpovědět
@pcprincess My tenhle problém zatím neřešíme, ale doufám, že v budoucnu na to taky dojde :) Budeme to asi řešit tak, jak jsme to měli já s bratrem. Každý jsme měli svou půlku pokoje jinak vymalovanou - já světle oranžovou, bratr světle zelenou, nábytek stejný neutrální. Když jsme byli větší, pokoj se rozdělil stěnou ze skříněk (dole) a polic (nahoře), takže jsme měli každý alespoň trochu svého soukromí. Stěna byla proti oknu, takže jsme měli i každý půlku okna, aby nebyla některá část tmavá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?