Jak vyřešit dispozici tohoto pokojíku?

Prosím je tady někdo šikovný, kdo by dokázal zhruba poradit s dispozičním rozmístěním zařízení (postel atd.) v pokojíku? máme novostavbu a moc na to nemám bohužel buňky Foto: vstup do pokojíku, naproti dveří vstupních jedno okno (na fotu se skosem střechy), poté skos (tam zřejmě bych dala postel) poté francouzské okno (s paletami na fotu) a zeď, kde na jejím konci jsou opět tytéž vstupní dveře
Odpovědět
Profilova fotka
spíš než fotky bude lepší nákres, půdorys dané místnosti ;-)
Odpovědět

Odpovědět
Jedná se ó místnost 2.03, má 19m2
Odpovědět
Dobrý den, u té zkosené stěny bych umístila postel, pod okno pak stůl, případně a nějakým kancelářským kontejnerem atd... na protější stěnu pak vestavnou skříň. a do volného prostoru ke stěně naproti fr. oknu bych dala nějakou lenošku, čtecí koutek....
Odpovědět
@jenies děkuji vám moc!! Super,je to od vás milé
Odpovědět
@fiatek Souhlasím s rozmístěním, jako navrhuje @jenies . Hodně záleží, kolik místa je od fr. okna ke zdi - třeba jestli tam máš aspoň 50 cm, můžeš tam dát i šatní skříň. Stůl můžeš dát podél okna, ale i bokem (abyste se dostali k oknu) a vedle něj směrem ke vstupním dveřím třeba knihovnu. Tím zkosením stropu a ještě francouzským oknem bohužel ubylo dost místa a možností, kam co dát, ale místnost je naštětstí velká. Jestli si to chceš jednoduše rozvrhnout, můžeš se podívat na prográmek roomarranger - je pro laiky a dá se s ním hezky pracovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Postel v tom rohu určitě lepší místo nenajdete. Ještě kdyby se vešla mezi fr okno na délku ještě lépe by se to dozařizovalo. Stůl bych dala k oknu ale podél stěny - aby byl na světle, ale člověk neseděl zády ke dveřím, ideální je na dveře od stolu vidět. Mozna i tak, aby byl člověk zády ke zdi a díval se na postel. To už vyladite na místě co vám bude víc vyhovovat. S tou skříní nevím jestli se vejde vedle fr okna 60ka? Případně ji dát jen hned u dveří a navázat třeba komody ty se dají sehnat i jen 40,50 cm hluboké a na oblečení pro děti super mají to po ruce (u nás tam mají většinu oblečení).
Odpovědět
Děkuji všem, supeeer. Je mi to takové blbé hned využít,ale zkusím - poradili byste i s koupelnou? Kvůli elektrice, brzy budeme řešit zásuvky a tam to je pro mě důležité hodně :-)
Odpovědět
Tady foto
Odpovědět
Vedle bude stěnou oddělený záchod
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?