Jaké palandy / etážové postele múžete odporučit?

Ahojky, chystáme se zařizovat dětský pokojíček, zatím máme jedno dítě, ale plánujeme i druhé (pokojíček máme jen jeden) a tak jsme se rozhodli pořídit palandy i kdyby druhé dítě nebylo, bude se hodit - jako malá jsem po nich hrozně toužila a šetří i místo :-) Podmínkou pro nás je, aby se daly rozložit na samostatné postele a určitě nějaký čas vydrželi ;-) Líbí se nám něco na tento styl: http://www.interarch.kvalitne.cz/post... http://www.rothwell.cz/Patrova-paland... Chci se zeptat jaké máte vy zkušenosti? Co můžete doporučit, třeba i na netu?? Co jsme chodili osobně po obchodech, tak to nevypadá moc nadějně :-S Jinak jsem koukala jestli tady toto téma už není a nic jsem nenašla, tak mě kdyžtak jen odkažte :-) Díky :-)
Odpovědět
Nikdo nemá palandy? :-N
Odpovědět
Ahoj Krista, tak my máme tuhle:http://www.gazel.cz/index.asp?modul=produkt&id=164&sek=eshop,jsem s ní naprosto spokojená,je bytelná,masiv -smrk,dá se rozložit na dvě samostatné postele :-)
Odpovědět
Dali tak ta je parádní!!! x-) Nějak jsem ale nepochopila ten ceník, můžeš mi říct na kolik vyjde klasicky ta palanda (2 postele) + schůdky a nějaká ta zábrana na horu, aby dítě nevypadlo? :-) Tady jejich ceník :-) http://www.gazel.cz/userfiles/file/ce...
Odpovědět
No Kristy taky se v tom nějak nevyznám,my to máme tak jako na tom obrázku a celková cena byla 8000-8500,- :-)
Odpovědět
Dali fakt? No tak to je ale bombová cena!!! A kolik jste dali za matrace jestli se můžu ještě zeptat :-N a jaké máte? Pružinové/molitan? a děti jsou spokojený? :-D
Odpovědět
Matrace máme obyč. pružinový z aska,byly v akci asi kol. 1000,-,až trošku porostou koupíme dražší a lepší,zatím malá má 5let a váží jen 14kg a Filípek má rok a ještě tam ani nespává,Viktorka spí jednou dole a jednou na hoře jak se jí chce,ale jak přijede někdo na návštěvu tak hned spí nahoře,aby jí tam náhodou nezalehl :-D spokojení jsme všichni i manža,ten když je s dětma v pokojíku a hlídá je tak si tam lehne a vždycky usne,tyhle postele byl taky jeho sen v dětství,nop vlastně i můj ;-) Kupovaly jsme tyhle v bettu v Olomouci,mají je i další tři moje kamarádky a všichni jsou spokojení,tak bych se toho nebála ;-) My je kupovaly hlavně proto že časem budou děti mít kažýdý svůj pokojík a aby jsme nemusely zase kupovat nové postele a teď by se jim do toho jednoho dvě zvlášť nevešly. Tož tak snad budete spokojení i vy :-)
Odpovědět
Dali tak moc díky za informace!!! :-) Matrace bych chtěla taky určitě pružinový, ten molitan jsem měla na jedný válendě jako malá a na tom se teda nedá spát :-N Můj sen byly právě taky palandy, tak jsem spokojená, my máme jen jeden pokojík, takže hlavně ušetříme místo a zatím jedno dítě, uvidíme co dál jak se zadaří :-) Tak ať jste spokojení i nadále x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, tak jsem přišla jen říct, že jsme o víkendu s manžou objevili tu palandu Sendy u nás ve městě tak pro ní v týdnu manžel sjede x-) Už se na ní těšíme, je moc hezká x-) díky za typ!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahoj, zrovna také vybírám palandu pro děti a nejvíc se mi zatím líbí tyto stránky - http://www.e-matrace.com/patrove-post... Už vymíšlím, jak doladit barvy s interierem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?