Jakou postel 90x200 cm doporučíte pro dítě?

Prosím o vaše tipy na postel pro dítě- 90x200 cm. Nejlépe s úložným prostorem. Děkuji
Odpovědět
https://www.e-matrace.com/rozkladaci-... výborná, mladej to miluje, druhý dítě chce stejnou
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@skunkos Můžu se zeptat, jak se vysouvá přistýlka (lehce, ztuha, ...)? jde to dobře i na koberci? vysouvají se zároveň i šuplíky nebo se vysouvají postupně? je při výsunu zarážka, ať nevyjede z pod postele, nebo můžu přistýlku úplně oddělit od postele? Díky za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
My kupujeme postele od českého výrobce Blanář. A matrace od Magniflex, sice jsou dražší, ale jsou zdravotní se sníženým dph (zdravotní pomůcka). Matrace jsou výborné...
Odpovědět
@ivetaml Fuu, takže, přístylka i šupliky se vysouvají zvlášť, každej šuplík dokonce zvlášť. Šuplíky mají zespod kolečka, u přistýlky bych teď kecal, ta má kolečka tuším jen na zadních nohách, na předních určitě ne. Šuplíky i přistýlku můžete komplet oddělit, nijak to spojené není. Co se týče koberce, ono je to hoblovaný a sražený hrany, takže podle mě by to mohlo jít šoupat, ideálně když je koberec trošku ukotvený k podlaze. Za nás, dobrá postel. Už máme dvě. Matrace také nejsou špatné, mladej spí jak datel. Na mě možná trošku tužší, ale pro děti asi ideál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?