Kde koupit dětský pokoj v Moravskoslezském kraji?

Dobrý den, již dlouho hledám na netu vhodný dětský pokojík pro syna 2 roky a zatím jsem nenašla, žádnou firmu kde bych si vybrala. Hledám něco co bude vhodné i pro pubertu, nějaké neutrální řešení. Dospěláckou postel s úložným prostorem i po stranách. Nebráním se i firmám z polska, ale nenašla jsem žádné - neumím moc polsky. Chtěla bych, ale něco kvalitního - myslím že třeba Asko moc kvalitní není. A Ikea je praktická a moderní, ale bohužel se mi nelíbí její styl. Jaké byste doporučili vy firmy, nábytky stolaře? S kým máte dobrou zkušenost pro 'rostoucí¨ pokojíčky moravskoslezském kraji popřípadě v příhraničí polska.
Odpovědět
nikdo nekupoval pokojicek?
Odpovědět
My máme dětskou postel a velkou rohovou skříň z agatameble v Polsku. Mají webovky. Ta skříň i postel s matrací mi přijdou kvalitní. Máme od nich i celý obývák a to už je s kvalitou horší. Ale ten stejný obývák měli i ve scontu. Jen nás v pl vyšel o dost méně. Nevím odkud jste, ale při nákupu nad určitou částku je odvoz zdarma i do ČR. Myslím až po Ostravu.
Odpovědět
@zdemarka děkuji za tip, do agata meble se chystame, ještě jsme tam nebyli ale prý je tam velký výběr.
Odpovědět
co intena.cz? My máme pokojíček MIA, ale ten prodává více firem, ne jen Intena, jsme s ním spokojeni. Základ bříza a k tomu různé barvy na výběr, nespočet kombinací, sestav.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?