Máte tip na pěknou nástěnku?

Profilova fotka
Nemáte někdo tip na hezkou, třeba skleněnou či kovovou nástěnku pro puberťáka do pokojíku? Prostě něco hezčího, než všude prodávané korkové.Nemůžu nic najít ani na netu, takže i odkaz by mi pomohl.Díky :-)
Odpovědět
Gigi, my máme v práci toto, jsou tam svorky na zavěšení papírů, lze použít lepicí pásku i na to něco napsat. Ale nevím, jestli to je to, co hledáš. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
Gigi link nevim, ale já měla nad stolem takovou bílou magnetickou, na kterou se dalo i psát fixkou vzkazy a malovat ;-) Ta byla fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Alcar: ta vypadá moc dobře, to je sklo?
Odpovědět
Gigi, píšou tam tvrzené sklo. Je to asi něco jak se dává takové to sklo do sprchových koutů... Magnetickou tabuli v Ikei taky mají http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro..., ale píšou tam, že se na ní nedá psát.
Odpovědět
Profilova fotka
nějakou takovou jsem měla já: http://www.krater.cz/kancelarske-potr...
Odpovědět
pri nejhorsim by se dala koupit nejaka ujeta , fakt pekna tapeta, ktera by se dala pres tu korkovou ... =-) Ty bile nastenky mi nepripadaji o nic estetictejsi nez ten korek ...
Odpovědět
Gigi, v práci děláme s hutním materiálem a tak máme všechny nástěnky (tabule) pouze z plechu, akorát hrany jsou upravené, aby se o ně člověk neřízl, dá se na ně psát fixama, jsou krásně stříbrné, jak chceš velké, leckde dokážou uříznout i různý tvar (v případě puberťáka možná patvar ;-) , magnetické, nebo si je můžeš i natřít atd. Já mám v plánu dát je k dětem do pokojíku.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme vybrali tuto a jsme spokojení.Tak moc díky za tip... x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj muzu se zeptat mam novou nastenku a nevim co si tam mam dat poradite mi? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?