Nábytek do dětského pokoje pro ročního syna - kde sehnat?

Prosím o tipy, kde sehnat pěkný nábytek do dětského pokojíčku pro ročního chlapečka?
Odpovědět
Profilova fotka
Ikea? Tak malé dítě potřebuje hlavně prostor na zemi (ideálně s teplým kobercem) na hraní, postýlku na spaní a pár boxů na hračky. V Ikea je super série Trofast.
Odpovědět
Profilova fotka
Kupte mu rostoucí postel z ikei, buď ten Trofast nebo třeba i kalax je na hračky dobrý a tee pee na fleru :). Na oblečení můžete kouknout v ikei na tu jejich řadu Stuva, a postupně přidávat. Zrovna kluci fakt neřeší co mají za nábytek, ale co mají za stavebnice :). Doporučuju lego duplo - už od 1,5 roku, a vláčky z ikei ;). Postavíte kolejiště a nábytek mu bude putna.
Odpovědět
Mě zaujalo tohle: https://www.youtube.com/watch?v=KYvZV... - Duplo u nás frčí už od roka, skříňku máme, tak jen seženeme ty polepy a hotovo :-) Postel bych koupila už dospělou, přijde mi zbytečné kupovat dětskou a pak ji měnit - dítěti nijak nevadí, že má kolem sebe na posteli víc místa (může mít v nohách postele třeba skladiště plyšáků) Super židle je rostoucí od https://www.chytrazidle.cz/ - vyroste s dítětem od první jídelní židličky až na střední školu.
Odpovědět
Dcerka ma 2 skrine Stuva, staci ta 1,2 m vysoka, dole dva kose na drobne obleceni, ostatni ma povesene na raminkach. Tu ma zatim v loznici, kde s nami i spi. Ostatni nabytek ceka na slozeni, teprve rekonstruujeme pokojickovou cast. Na hracky bude mit 4x2 skrin Kallax a postel bude mit Flekke rozkladaci s uloznym prostorem a pridavnou bocnici, aby nespadla dolu. V obyvaku ma teepee a activity board, ktere dostala k narozeninam a dale tri rady polic v knihovne - na hracky a knizky, ktere ma vystavene a tim padem vzdy po ruce. Vic hracek nepotrebuje, obmenuju je podle zajmu. Na odpocinek ma houpaci duhu, ale v te je zatim jen kdyz jsem u ni.
Odpovědět
Máme ročního syna a v pokoji má nově skříň Brimnes která má police i tyče, které tam máme dvě nad sebou .Pod přebalovacím pultem dva supliky kde je to nejdůležitější co chci mít při ruce .Na hračky kallax s boxy ,látkové teepee ,bazén s míčky a ještě mu budu sestavovat mini stolek s zidlickou. Důležité je mít opravdu prostor pro hraní a hračky. Náš spí s námi a postylka je u nás v ložnici .
Odpovědět
Profilova fotka
Nas tříletý má na oblečení skříň stuva + 1 komodu malm, na hračky kombinaci trofast a kallax a na spaní postel 120*200. Na zemi hrací koberec. Nic víc není třeba.
Odpovědět
U nás také Ikea.
Odpovědět
@puhelin a ta bočnice k posteli se dá dokoupit?
Odpovědět
Děkuji všem za tipy! Koukám, že IKEA tady frčí ve velkém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete se podívat i na výrobce sestav pokojů, dělají ho i na míru, mě to pro malé děti přijde zbytečné. Ta rostoucí postel je pro batole rozhodně lepší než klasická. Je nižší má větší pocit jistoty. Já dala synům velkou až v cca 3 letech. IKEA má zrovna tyhle sestavy promyšlené, můžete je doplňovat, včetně variabilního vnitřního vybavení. Jukněte na google. Kamarádka dala za pokojík na míru (15 M2) pro 2 děti 200 tisíc. Za to máme my z ikei celý byt 😉.
Odpovědět
@meggie0990 Ano, jmenuje se to bezpecnostni zabradli Vikare, za 249,-
Odpovědět
@tulda27 jakou máte tu rostoucí postel prosím?
Odpovědět
Článek se načítá
V Ikee skoro vůbec nenakupujeme, jsme z jižních Čech... Jsou tam někdy nějaké slevové akce? Nebo jsou ceny stále stejné? Samozřejmě už tak jsou ty ceny více než dobré, ptám se jen pro zajímavost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meggie0990 my jí nemáme jen o ní vím. My měli speciální dětskou postýlku co se sundaly bočnice a byla z toho"normální" nízká postel. A ve třech cca jsme koupili palandu. Ale spletla jsem se - ta rostoucí není nízká jen má vyvýšené bočnice. Ona by postel neměla být menší než výška+ cca 20cm. Takže 120 ka vydrží cca do těch 3 let. hodím vám odkaz na tu konkrétní. Nebo kamarádka koupila jednu středně velkou na bazaru. Pak nevadí, že za pár let koupíte velkou. IKEA obecně už slevy nemá. Každý dům má vždy měsíční list výrobků se slevou. Ale je to nahodilé až chaotické 😎. Na trofast a Stuvu bych ani nečekala....
Odpovědět
Profilova fotka
@meggie0990 https://m.ikea.com/cz/cs/catalog/prod... https://m.ikea.com/cz/cs/catalog/prod... A koukám, že zrovna nějaký výprodej mají tak to prozkoumejte 😊.
Odpovědět
ja take souhlasim s rostouci posteli a boxiky na hracky. hezky pokojicek bych mu poridila za bude vetsi prejde to obdobi, ze vezme pastelku do ruky a vse pokresli😁
Odpovědět
@jkjkj Nestrašte mě :-D
Odpovědět
@meggie0990 jo nestrasim, kolegyně poridila pokoj pro dite za 300 a pak byla trochu v soku, kdyz dite vzalo nůžky a oběhlo nimi skříně... ... fakt bych to nehrotila a hezký pokojíček pořídila až bude mít díte z toho trochu rozum..do té doby se podle me i změní móda, a tak trochu bude jasné jaké jsou preference dítete, zda treba dinosaury, vesmír nebo treba příroda...
Odpovědět
My delali nakonec cely pokojik na miru. Take jsme se rozhodovali zda ikea nebo truhlar. Nakonec truhlar, ale pokojik rostouci (120 postel, nocni stolek, 2 komody, skrin a neco jako kallax od ikea s moznosti vse menit barevne a udelat treba za 5 let z pokojiku za par korun uplne jiny. Cena je ale opravdu vysoka, jk se pise vyse. Ale nelitujeme. A kdyz si to znici, tak si to znici. Je to dite.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?