Nábytek Idea - máte zkušenosti?

Chtěli bychom zařídit dětský pokoj dřevěným nábytkem, ne moc drahým a nábytek Idea mi přijde i cenově dostupný. Zajímala by mě především kvalita, nemáte někdo zkušenosti? :-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, s IDEOu mám zkušenost a vřele nedoporučuji. Lákavé ceny na letácích ano, nábytek ani tak špatně nevypadá, my si ho pořizovali do pronájmu a vůbec to nesedělo, nešlo ani pořádně složit, kvalita nulová. Doporučuji připlatit a koupit si kvalitnější. S radostí jsme ho v pronajatém bytě nechali (ten nábytek). Takže nedoporučuji vzhledem k negativní osobní zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s petronelií, máme naprosto stejnou zkušenost. Kupovali jsme postele na chalupu, problémy nastaly již při montáži, dřevo velmi nekvalitní, při šoubování praskalo. Sice nejsme žádná tintítka, ale roštové "špricle" nám doma u pořádných roštů drží už řadu let, u postelí z Idey praskaly o sto šest, museli jsme dokoupit pořádné v Ikea a ty držely fest. Bylo to cca 2 roky zpět, možná se Idea zlepšila, ale pochybuji. Postele jsme také na chalupě při jejím prodeji zanechali :-)
Odpovědět
Taktéž musím souhlasit s holkama, bohužel. my jsme od nich měli jen počítačový ×pracovní stůl) a děs a hrůza, špatně se to montovalo, moc to nedrželo... no, naštěstí už je pryč. Nábytek do dětského pokoje bych od nich nebrala.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím taky přidat negativní zkušenost. Máme nábytek Idea v práci v denní místnosti (měli jsem za úkol koupit to nejlevnější na trhu) a vše se rozpadá po roce používání. Dřevo je opravdu hodně nekvalitní, v místech vrutů se drolí apod. Navíc dělají hrozné cavyky s reklamací - např. neměli jste naši montážní službu, nemůžeme reklamaci uznat, neb je vada způsobena špatnou montáží.
Odpovědět
Musim se pridat, Idea je dost nekvalitni. Krive supliky, vetcha postel....zato Idea dekor, to je jina kava ;-) ale taky jina cenova kategorie 8-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si myslela, ze jsme nemeli stesti na kus, ale jak vidim, tak je to asi obecny problem. Koupili jsme v IDEA nabytku takovou truhlu (pouzivame na spinave pradlo misto kose, ale neni v koupelne ve vlhku) a na to, ze je to sest prkynek, bylo smontovani opravdu priserne, diry nesedely, vyvrtat neco vedle temer nemozne... no, poprali jsme se s tim a funguje uz bez problemu, ale asi bych si rozmyslela koupit ji jeste jednou :)
Odpovědět
my sme dneska kupili masivnu komodu (tu co vyzera ako starozitnost ak to trochu prezeniem :-p ) vystavny kus, takze bola zlacnena o dost hodne, dopratali sme ju domov a uz sluzi....vypada super! Hodi sa nam do bytu ako rit na serbel. :-) Inak pani predavacka bola hrozne moc ochotna, takisto chlapik co nam nakladal do auta.......
Odpovědět
chjoooooooooo jak vas tak citam tak mi je spatne......... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Kolega má celý svůj byt (45m:-) zařízený tímhle nábytkem (obývák, dětský p.), mají ho vyskládaný do výšek a má to už pár let a pohoda, je spokojený...
Odpovědět
Ahoj holky, i my máme celou ložnici a část obývacího pokoje z IDEI a jsme naprosto spokojení, včechno skvěle zapadlo do sebe (až na jednen šroubek krerý už je kde má být díky manžílkovi :-D..)... Sice mě občas trochu zaráží jejich velké cenové akce, v akci věci stojí stejně jako mimo ni , napíší tam vždy vyžší cenu před ale jinak můžu doporučit...jsme opravdu spokojení nábytek vypadá moc hezky + ty ceny jsou naprosto dostupné .
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte my mame tiez asi tri veci z idey, kniznicu a dve komody a sluzili dobre. na to ze je to borovica tak je to nabytok za facku. teraz pojde do detskej na dozitie :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojte:) My sme Ikea pozitivni a kupujeme zvacsa len tam. Jasne, nie je to extra kvalita, ale ceny su celkom dostupne a ked sa nam to uz nebude lubit, tak jednoducho kupime nove... Papa:) z
Odpovědět
zuzkut, nie Ikea, ale IDEA.....to je tiez sice svedsky nabytok, ale Ikea to nie je ani nahodou :-D :-D
Odpovědět
Ano, zkusenosti mam - je to krize! Fakt! Sice pritel, ktery rozumi drevu /je klavirnik/ tvrdi, ze maji kvalitnejsi materialy zejmena masiv, ale jinak je to fakt sila. Blbe navrtane diry, nejde to smontovat. Posledne jsme sestavovali nastavec na skrin (koupili ho v Idei jen proto, ze segra ma od nich skrin, tak aby to na ni sedlo) a vztekali jsme se u toho, protoze pokud jsme dvirka namontovali tam, kde byly vyvrtane diry, nedaly se zavrit, jak to bylo krive. A to neni moje prvni takova zkusenost s Ideou. Nakonec pritel musel navrtat diry jinam. Moje skrin z Idey kdyz ji kdysi dovezli ani nesla sestavit primo tem chlapkum, takze ji odvezli zpatky. Navic drevo silene smrdelo nakou chemikalii. Nakonec mi dali "vycuchlou" a sestavenou uz z obchodu. Takze moje doporuceni: NEKUPOVAT! I na to, jak je to levne, je to az nehorazne nefunkcni. :-(
Odpovědět
más zkušenosti ze sestováváním skříně a ať ze dřevem dělám tak tohle bylo.pro mě oríšek.To že to nešlo sestavij normálka,ale že ponasazení a doťuknutí kolíčku,který vyjel na druhé pohledové straně radši ani nemluvám.Je to šizený . :-p
Odpovědět
taktéž musím přidat negativní zkušenost :-( skříň v IDEE jsme kupovali jen jako provizorní řešení (než bude vestavěná skříň), s tím, že později bude v komoře, případně ve sklepě, ale i tak - velmi velmi nekvalitní, sestavení byl velký oříšek a už na první pohled je vidět, že ke kvalitě to má hóóóódně daleko, takže NEKUPOVAT!!!
Odpovědět
A ktorú konkrétnu Ideu máte na mysli, je ich viac. a ja som práve rozmýšľaľa nad kuchynskou linkou z Ideainteriér. Dúfam, že nespravím chybu.
Odpovědět
To sem nevěděl,že jich je víc,ale radši to dej nějakému místnímu truhláři,protože ten bude rád za práci a uděláti ci ti na očích uvidí,než to že ti přivezou skřínky v krabicích a sestav si to!!
Odpovědět
dani, nie, toto je Idea, ktora asi na Slovensku nema ziadnu pobocku.....ofiko je to asi Idea Nabytek
Odpovědět
ideainteriér je firma z TN regiónu a má tuším nejakú predajňu v Púchove, a ideou čo sa tu spomína nemá nič spoločné.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,s toutou značkou jsem přišla do styku poprvé,když si má sestra zařizovala byteček a je nadmíru spokojená!!I mě osobně se moc líbí,masiv mám ráda a je kvalitní... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Moje zkušenost - jednoduchá montáž, ale souhlasím s tím, že nábytek by mohl být kvalitnější. Za tu cenu určitě, podle mne totiž není úplně nejlevnější.
Odpovědět
ZDravim. Odkud kupoujete nábytek do bytu? Máte nějaký speciální a levný eshop? Já jsem byl kamarádem odkázán na dalmart, odkud on nakupoval. No, ceny mi příjdou možná i přívětivější než na Mall.cz či Ikea, ale nevím, jak je to s kvalitou. Můžete mi poradit případně doporučit? Díky Martin Stroupnický
Odpovědět
Profilova fotka
přitel od nich koupil PC stolek a větší šunt jsem ještě neviděla... Osobně bych tam už nekoupila nic 8-(
Odpovědět
Mě jako truhláře štve, že na letáku napíšou MASIV !!! a lidi jsou jak ovce a běžej a koupujou!!! přitom je to udělané z malejch kousků a jsou v tom středy a různý humus sukyatd..s čím je dobré jen tak akorát topit. myslím že by to měly dávat skoro zadarmo. jen poláci to dělaj mazaně už přes to dávaj dýhu, ale z boku je to vidět. No a ikea o té raději nemluvím ikdyž maj tam něco hezkého, ale to zas není levné.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?