Palandu nebo normální postele pro dvě holky?

Ahojky všem co bydlí v paneláku a mají byt 2+1. Chcem dělat pokojíček pro holky, je lepší dát palandy a nebo 2 postele?? prosím co je podle vás lepší? díky moc Co říkáte na tyto???
Odpovědět
Profilova fotka
Resime stejne dilema :-o navic mame kluka a holku,takze do budoucna bude asi problem...snad nekdo poradi.
Odpovědět
Za mne 2 postele, nemam palandy rada, ale moje deti treba palandu chtely.
Odpovědět
za mě je to na řešení na obrázku nepraktické - jedna bude chtít něco tvořit u stolečku a druhá si bude chtít dole lehnout a je problém :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jako dítě zažila oboje, měli jsme 2+1 a já pokoj se sestrou. Dokud jsme byly malé, rodiče nám pořídili patrovou postel do L, aby byl prostor pro hru, ale ideální to nebylo (péče, když jsme byly nemocné, hádky, kdo bude nahoře, noční chození na záchod), nakonec postel rupla! Naštěstí nikdo zrovna nebyl dole a od té doby z toho mám strach, vždycky to může mít nějakou vadu, nedala bych si ani poličku nad postel. Pak jsme měly dvě vedle sebe, místa bylo málo, ale bylo to mnohem lepší, pocitově pro spánek, pro odpočinek přes den (prostě sebou na chvilku plácneš a nikam nelezeš), četbu i povídání, kdy jsme na sebe viděly.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych brala palandu, která jde později rozložit na dvě plnohodnotné postele. Když jsou děti menší, potřebují víc místa na hraní a spaní nahoře je svým způsobem dobrodružství, ale jak vyrostou, je lepší mít dvě postele. Taky jsme to tak měli, měli jsme postel od domestavu a nějakého rupnutí bych se u ní opravdu nebála, je kvalitní a dobře zpracovaná. Teď mají děti každý svůj pokoj a postele rozložené. Sestra to tak pro děti taky měla, ale teď budou dávat postele na zem, pokoj je sice malý, ale synovec je vysoký a spaní nahoře už je pro něj prostě nepohodlné, takže raději oželí prostor v pokojíčku.
Odpovědět
taky záleží, jak aktivní máte v noci děti. Naše by nahoru ani jedno nesmělo, protože v noci přepadávaj i přes zábrany a kolikrát jsou napůl náměsíčný, takže palandu bych si nelajzla :- )) U týhle z fotky mi přijde nepraktická absence plnohodnotného druhého lůžka. Když budou obě nemocné, třeba, - chce to mít postele pořád při ruce a přitom občas něco tvořit u stolku - přece se nebude pořád vytahovat a schovávat ta spodní postel.
Odpovědět
Profilova fotka
Dala bych určitě dvě postele. Palandu ne.
Odpovědět
Profilova fotka
palandy jsou určitě lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
PALANDY!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Mame pokoj 3,40x4,10, holka, kluk. Budou mit vyvysene postele (ne palandy), pod to se vleze nejaka komoda.. Popr. Bych resila takove to, jak je postel, skrin,stul dohromady. Ve schodech to ma supliky, to mi prijde fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Me se do malych pokoju hodne libi vyvysene podium pod ktere muzou zajizdet postele. Neco takoveho http://oidnes.cz/12/072/cl5/REZ449799... ,ale urcite zalezi na penezich, ktere do toho muzete vlozit.
Odpovědět
ahoj, palandou ušetříte místo, ale já třeba osobně jsem už jako děcko nechtěla spát nahoře, takže záleží, co máte za děti, jinak jde udělat 2 postele např. za sebou, stůl udělat jeden dlouhý a uzpůsobit ten pokoj, aby se tam vešlo vše co má.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Syn taky měl palandu, vydržel to asi rok, když byl malý. Jako školák mi to pak hodil na hlavu, že nebude lézt pořád nahoru a dolu, že si chce přes den jen tak na chvíli lehnout s knížkou... měl pravdu, zrušili jsme to
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja jsem pro vyvysenou postel s uloznym prostorem (na celou hloubku postele). Muzou tam byt supliky na uceni, ponozky a spodni pradlo a pak staci jen satni skrin na raminka (nejsnadneji uklizene, prehledne, nezmackane, aktualne nosene dole, sezonni veci nahore) a dlouhy psaci stul pod okno. Sama bych porad nahoru lezt nechtela, hromadi se tam vydychany vzduch a v pripade nemoci je to nepohodlne obzvlast.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?