Pokoj pro miminko - inspirace od vás

Ahoj a dobrý den všem, co máte zařízení pokojíčku pro mimčo již úspěšně za sebou. Nevím zda to nepatří spíš na koníka ale i tak to zkusím i tady. Já terpve plánuji a hledám inspirace na pokoj pro miminko, ale na internetu stále dokola nacházím jen "katalogové" fotky. Proto bych se chtěla zeptat Vás, zda byste se nepochlubili Vašim připraveným pokojíčkem pro mimčo? :-) Děkuji Vám. PS: Vy, kteří jste pokojíček neřešili, resp. nepřipravovali ještě před narozením, ale až "za pochodu", zdržte se prosím komentářů. Nestojím o slova typu, že mít připravený pokojíček hned od začátku je zbytečné, nebo že mimču je to stejně jedno jak bude pokojík vypadat, apod. Děkuji Vám.
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska Resim prave neco podobneho, tak budu tema sledovat :-) zatim detsky pokoj planuji predevsim podle sebe, co mne kde bude vyhovovat, v cem ja chci mit ulozene detske veci, vzhledem k tomu ze neplanuji mit nic v nasi loznici, tak chci mit ten detsky pokoj taky vyreseny predem a moct ho vyuzivat hned od zacatku.. vetsina tech (presne jak pises) katalogovych fotek mne vubec neoslovuje, bud mi to prijde prehnane nebo neprakticke, tak taky uvitam nejake tipy z praxe :-) zatim prvni nastrel co a jak planuji mam u sebe ve fotoblogu v albu (a neboj tady to nechodi jako na konikovi, zadna diskuze o zbytecnosti pripravy predem nebo kritika tu na 99% nehrozi :-) )
Odpovědět
@martaveg Jj snad nám někdo poradí, což o to ty katalogové vypadají nádherně, ale obávám se, že na to bych potřebovala ten pokojík jednou tak velikeja pak jak říkáš ta praktičnost, já spíš doufám že tady najdu nápad pokojíku, co bude snadno předělatelný (dokoupení např. psacího stolu, poliček) pak dle věku dítetě a vydrží mu alespoň do puberty.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám pokojík v albu. Když jsem používala přebalovací pult, byl v rohu pod listem z Ikea, co je na fotkách. Měli jsme pokoj připravený už před porodem. Přibývaly pak jen hračky. Teď už má dcerka místo domečku postel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?