Pokojíček pro 3 děti

Profilova fotka
Ahojte lidičky budeme časem řešit jak uspořádat 3 děti do jednoho pokojíčku, ten je celkem veliký přes 40m2 takže o místo se až tak nebojím, + k tomu mají malou šatnu a koupelnu. Jen tak nějak to uspořádání. Sice máme čas zatím máme 2 holčičky a třetí bude překvapení, takže možná i kluk, no uvidíme ale už hledám inspiraci. 5ešil jste někdo naskládání 3 dětí do jednoho pokoje?
Odpovědět
Ja tak úplně nevím,co potřebuješ poradit,spousta lidí řeší,jak poskládat děti do jednoho pokojíčku,ale ve vašem případě o poskladani nemůže být řeč,ne? S prostorem nebojujete. Asi nejlepší bude prohledat různé fotky pokojícků a inspirovat se jimi.
Odpovědět
Profilova fotka
My se ženou máme dva kluky a holku. Vyřešili jsme to tak, že jsem skoro uprostřed místnosti postavil zeď z ytongu, obhodil jsem to děckám vymaloval barvou jakou chtěli, máme dveře uprostřed místnosti, takže se to dělalo dost dobře, nemusel jsem řešit rozvržení místnosti a žena to pak dětem hezky zařídila.
Odpovědět
Profilova fotka
@kotatko03 no tak nějak spíše potřebuji inspiraci :-)
Odpovědět
Pokud jsou deti male, tak bych jim ten pokoj rozdelila na cast, kde budou spat a kde si budou hrat. Az pozdeji ve skolnim veku, kdy budou chtit vlastni soukromi, tak bych pokoj zkusila rozdelit na tretiny, aby kazdy mel to svoje. Jinak ja tohle resila v pokoji, ktery mel lehce pres 12m2. Ted uz jsme jinde a deti by mohli mit kazdy vlastni pokojik a stejne chteji spat spolu. Alespon prozatim.
Odpovědět
palandy ..=) Těma bych věřešila spaní .. a hodně věstavěného nábydku na míru.
Odpovědět
@svatba1261987 Internet je plný inspirace. pinterest, google...
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba1261987 my mame pokojicek jinych rozmeru, takze budem bojovat o misto, ale na spani jsem nasla tohle
Odpovědět
my máme palandy a je to super..=)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro inspiraci https://www.facebook.com/Little-desig... mají jak pokojíčky na míru tak typový nábytek ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?