Poraďte barvy zdí pro společný pokojík holky a kluka

Dobrý den,maminky budeme se stěhovat, zkusíte mi poradit, jaké barvy mám zvolit pro společný pokoj sourozenců holka a kluk? Nábytek máme bílý.Děkuji za rady popřípadě za fotečky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem zvažovala o barvě herničky pro páreček a jelikož jsem chtěla aby byli spokojené nechala jsem je na papír stěny namalovat jako návrh.....)))
Odpovědět
Žlutá, zelená, fialová. Nebo to nechte bílé a dodekorujte lepícími/namalovanými obrázky
Odpovědět
Já bych dala nějakou kombinaci barev, např.: oranžovo-zelenou, růžovo-modrou, zeleno-fialovou, modro-žlutou
Odpovědět
mě by se líbila kombinace krásné zelené s fialkovou, popř. zelené s oranžovou...k tomu bílý nábytek, už bych barevný nedávala, nebo barevný nábytek,ale bílé zdi +barevné dekorace. ať se vám to povede :-) http://www.google.com/search?num=10&h...
Odpovědět
My budem zařizovat dceři pokojík s ohledem, kdyby bylo další dítě kluk....navíc takové ty růžové pokojíčky se mi ani nelíbí. Stěny budem malovat nejspíš světle žlutě. Podlaha pude PVC dekor dřeva a na ní velký kusový zelený koberec. Nábytek světlé dřevo, dvířka zelené. Pak bych tam chtěla malby nebo samolepky zvířátek s krtečkem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My máme světlou podlahu (to je jedno jestli koberec/lino..) 2 bílé stěny a 2 zelenkavé (teplá lipová zeleň). Bílý nábytek (může být i světlé dřevo bříza, buk, ...) .... takovej neutral základ a barvy až na dekorace......obrázky, závěsy, kusové koberce, lampičky, povlečení, samolepky na zeď ....
Odpovědět
krémová...vaječná skořápka?
Odpovědět
tyrkysová to je barva ja pro kluky tak pro holky a v části holčičí doplnit doplňky v žluté, růžové nebo jiné oblíbené barvě a v klučičí části doplnit svěží zelenou, a světle modrou. Mrkni na bydlení je hra na jeden z posledních dílů tam je holčičí pokojíček v tyrkysové vypadá to dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme kombinaci oranžová s modrými detaily a někde jsem viděla, jak je jeden pokojíček přesně rozdělený na modré a růžové království :-)
Odpovědět
zelenooranžová kombinace Stěny bych nechala bílé nebo jen třeba jednu nebo dvě natřela.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den, doporučuji žlutá, zelená, oranžová (na holčičí stranu pokojíčku) a modrá (na klučičí stranu). Nebo nechat stěny pouze bílé, smetanové a doplnit pokojíček doplňky ve veselých barvách. Níže posílám inspiraci z našeho obchůdku na společný pokojíček.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?