Psací stůl 85cm nad zemi

Profilova fotka
Dobrý den, moc prosím o radu. Máme psací stůl 85cm,v podstatě se jedná o pracovní desku, která je místo parapetu pod oknem. Nějak jsem nedomysleli sezení pro syna. Nemáte prosím zkušenost, nebo tip na vyšší židlí krom barovek.Moc dekuji 🙂
Odpovědět
My mame taky obdobne vysoke (prodlouzena kuchynska linka), 83 cm vrch desky a sedime u neho na klasicke jidelni zidli. Pri praci u notebooku mam radeji, kdyz jsem niz (merim 160 cm). Nebo doporucuju treba rostouci zidli typu Jitro (vybirejte podle nosnosti, mam z Lidlu pro deti a nosnost ma jen 20 kg).
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Děkuji, ale male dítě tam nedosáhne psát úkoly. Hodně židlí má max sedací plochu cca 53cm,my bychom potřebovali cca 75cm.
Odpovědět
@andulkaverunka tak to asi fakt jedině barovky. Máme pro dceru tu vyšší z ikey a ta má opravdu sedák "jen" 53 cm a to je oproti standardní výšce židlí o dost vyšší. Nevím na kolik jdou maximálně zvýšit ty rostoucí. Nebo prostě snížit stůl, koupit nastavitelné nožky třeba.
Odpovědět
@andulkaverunka opravdu potřebujete ke stolu vysokému 85cm židli 75cm? Nevím, jakou má vaše dítě výšku, ale 10cm rozdíl mezi židlí a stolem je nesmysl v každém případě. Posaďte dítě k desce na normální židli vypodlozenou třeba knihami, tak aby měl lokty na desce, a tím zjistíte optimální výšku židle. Třeba vám bude stačit podsedak jako mají v hospodách..
Odpovědět
@andulkaverunka A co nejaka zidle pro hudebniky. Ty mivaji polohovatelne nozky. Treba by se dal najit nejaky hezky kousek. Nebo na zakazku, poptat se v nejake mistni truhlarne.
Odpovědět
Profilova fotka
@japona to mi taky přijde blbost sedět jen o 10cm níž než je deska stolu, to se bude každopádně hrbit. My máme tuto židli, stůl 75cm, a to ani nemáme podsedák na té nejvyšší možné výšce https://www.hajdalanek.cz/produkty/ro...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za rady. Ano, v noci jsem nad tím také přemýšlela, že 10 cm od desky stolu, že to je blbost🙂) Ale vybrala jsem nakonec tu jitro, výšku sedáku ma 61cm, navíc jde koupit podstavec, který židli zvýší, takže mám radost🙂 Děkuji za pomoc všem .=))
Odpovědět
Profilova fotka
@andulkaverunka myslím, že ten podstavec ani nebude potřeba. U nás na tom sedí děti od necelých 3 let a v pohodě
Odpovědět
@andulkaverunka Moje deti maji tuhle https://www.lidl-shop.cz/Safety1st-Ro... a vyskove jim vyhovuje od cca 1,5 roku, kdy sedi u jidelniho stolu bez toho pultiku. Jen pro predstavu o te vysce zidle.
Odpovědět
Profilova fotka
@spaghetka a jak máte vysoký stůl prosím?🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@andulkaverunka 75cm
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
asi bych se poptal v nějaké speciálce.
Odpovědět
Článek se načítá
Psací stůl bych koupil asi někde ve speciálce jak píše nadlomil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?