Rohový psací stůl pro 2 děti, jak máte řešený?

Profilova fotka
Ahoj, moc prosím kdo máte doma v pokojíčku rohový stůl pro děti, jak máte řešený? Bojím se, že jeden syn se do "rohu" nevejde, že mu bude zavazet komín. Chci aby každý měl svůj komín na školní potřeby. Moc děkuji za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
Nemate fotku nebo nakres pokoje? Rohovy stul asi nebude nic moc.zabere dost mista a deti ho mit dost nebudou. Urcite to pujde vymyslet jinak, trosku atypicky.jinak by ten stul musel byt hodne dlouhy na obe strany, aby se vesly dve deti.
Odpovědět
Profilova fotka
blahova_andrea mám tohle. Abych to vysvětlila, pokojík je 3,48 šířka a 4,68 délka. Kluci konečně chtějí mít postele u sebe - přikládám i to co jsem si našla a chtěla bych aby mi udělal truhlář. A vzadu na té zdi 4,68 mi zůstalo 1,35m a pak 203cm. A to ej prostor pro ten rohový stůl a já pořád nevím zda bude mít ten druhý dost místa, výjezd na židli atd... Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea
Odpovědět
Profilova fotka
@marguerite ty postele do rohu jsou super :-) ten rohový stůl bych fakt nedávala. proč nedáte normálně rovný dlouhý? ta plocha by byla mnohem lépe využitá a přístupná než ten široký nepřístupný roh. nevidím tam zakreslené okno, ale počítám, že asi bude tam, kde chcete ten stůl. ještě bych si s tím možná zkusila pohrát. já třeba nikdy neměla ráda postel rovnou naproti dveřím do pokoje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea no mohla bych dát rovně desku, jenže mi tam pak nevleze druhý komín a to je moje podmínka. Kluci mají teď jeden a jak jsou oba ve škole tak už to prostě nestačí... Respektive vešel by tam, jenže byl by vzadu a dostat se k němu by bylo složité. Děti jsou zvyklé si vždy k tomu sednout a vytahovat si věci do školy ze šuplíku a tím že ten druhý by ho měl vzadu u zdi, za židlí.... tak nic moc. Ano okno je nad tím stole, né celé začíná cca na 1metru od zdi, ale jsem limitována max 203cm, páč je tam potom topení, nad které zase nechci stůl dávat, ani tam dělat větrací mřížku.
Odpovědět
Profilova fotka
Navíc jsem "tu sestavu šedou" chtěla na stole ukončit - viz. fotka. Myslela jsem,ž e by to bylo hezky zakončené a ještě by kluci ten komín využil na papíry atd..
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak dispozice postelí nám vyhovuje, protože naproti je komoda - prádelník a nad ní má viset televizka. Vím, neměla by asi být v pokojíčku, ale už ji mají a tak na ni oba uvidí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě dám fotku, která mi ten nápad jako by vnukla. Je tedy strašná, tuna zaoblených poliček atd :-) ale díky tomu jsem přišla na ten rohový stůl. Navíc vzadu jsem si říkala můžou mít i počítač
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadlo že nemusí ten stůl být 60 za tou postelí, že může být např jen 40cm jako na obrázku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?