Jakou židli pro dítě ke psacímu stolu?

Jakou židli mají Vaše děti ke psacímu stolu???Potřebujeme nějakou pohodlnou hlavně na hraní her u pc...Jde sehnat v Ikeii pohodlná???děkuji
Odpovědět
záleží, za kolik chcete pořídit a jak starému dítěti. V ikey se určitě dají sehnat i pohodlná křesla, chce to jen chodit a zkoušet (nic pro mě zvlášť teď před Vánoci :-D ) Ale kamarádka má rostoucí židličku Klára (http://www.ketyban.cz/3762-detska-zid...) a nemůže si ji vynachválit. Moc se mi líbila, když sem ji viděla. Má nastavitelnou jak výšku sedáku a opěráku tak hloubku sedáku :)
Odpovědět
Pohodlnou židli nehledej, důležitá je výška sedáku a tak pro děti bude asi vhodná ta s nastavitelnou výškou, abychom nemuseli kupovat každou chvíli novou. Pohodlí na židli při nějaké aktivitě není vhodné, protože se má sedět ve správném držení těla v sedě a na to nemá vliv nic jen výška sedu. Mluvím o aktivitě v sedu. Další věc je, že si to pohodlí během aktivity můžeme dopřávat třeba jako opření se, abychom v tom aktivním sedu nebyli příliš dlouho. Jakákoliv poloha, kterou zrovna máme nastavenou , nesmí být dlouho, má se záměrně přerušovat jinou polohou a pohybem. atd.......:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Židli jsme kupovali v srpnu a požadavek byl nastavení výšky sedátka a nastavení výšky zádové opěrky jak do výšky tak i do hloubky. Koupili jsme toto http://www.kancelarskezidle.com/zidle... . Má i stahovací pratelný potah. Syn je spokojený a my také.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj, podla mna najkvalitnejsia pracovna zidle je priamo u vas. Cesky vyrobca LD Seating, maju perfektne, kvalitne a vyborne na chrbticu pracovne zidle. My konkretne sme ju kupovali na http://www.design-shop.cz/. Pozri si priamo LD Seating stranku, tam si vyberies presne co chces, stolicku, material od vymyslu sveta, tak sme si vybrali a kupili cez eshop.
Odpovědět
jj maldýmu jsme kupovali v ikei za pár stovek a myslím že je to ok. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
my máme pro děti nějaké ergonomické a myslím, že v pohodě..
Odpovědět
Už bych si nekoupil nic jiného než DxRacer židli.
Odpovědět
My teď kupovali dětem tyhle židle: http://www.hajdalanek.cz/0,73,rostouc... Jsou fortelné, dokonce mě i unesou. Jsou aktuálně pro prvňáka a předškoláka a doufám, že první stupěň školy vyhoví. Rostoucí stůl jsem řešil pomocí výsuvných nohou z ikei http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ta fotka je podle mě vystihující dobrou židli.
Odpovědět
Záleží jak staré je dítě a jaký máte stůl. Pro menší děti mladšího školního věku ke klasickému stolu určitě něco typu jitro. Pokud už je dítě starší a dostane nohama na zem z kancelářské židle ikdyž ji má správně nastavenou z hlediska polohy rukou vůči stolu, můžete vzít kancelářskou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?