Dlažba kolem domu - jaká je adekvátní cena?

Dostali jsem nabídku na klíč za cca 1700 Kč za m2 (dlažba samotná je za 500 Kč/m2)...terén máme dosti nerovný a je potřeba dost materiálu na srovnání roviny např u terasy apod. Myslíte, že je tato cena vysoká? Většina známých nám říká, že je to šílenost, ale s touto firmou máme dobré zkušenosti z minulosti, kdy odvedli dobrou práci. děkuji za názor a radu
Odpovědět
@jaasminka Pokud máte ověřeno, že dělají dobrou práci, tak bych raději dala 1700/m2 a měla klid, než např 1000kč a byla naštvaná, že je zpackané. Zkuste poptat ještě 1-2 firmy a uvidíte.
Odpovědět
přesně jak píše bamak,ověřte si ještě další poptávkou nebo poptávkami, jak to vidí ostatní firmy a budete vědět, jestli je to adekvátní cena.
Odpovědět
@jaasminka Nechte si víc rozepsat za co platíte. Něco jako: dodání a osazení sadových obrubníků 500/200/50 barvy přírodní do betonového lože pokládka,dořezání,hutnění a spárování dlažby dodání dlažby dodání drceného kamene fr.4-8mm tl.5cm doprava materiálu Máme dlažbu 400 Kč/m2 a položení 30m2 nás výjde na cca 34t včetně té dlažby včetně DPH. Nutno říct, že část podloží už máme hotovo. Takže za mě je 1700 docela dost, ale ono se do toho projevuje dost faktorů od úpravy terenu až po dopravu.
Odpovědět
@jaasminka nás to vyšlo asi přibližně stejně, ale máme kámen pokládaný do betonu, takže štěrk, beton, kari sítě, o hodně náročnější pokládka... určitě to vyjde dráž než zamkovka... co to máte za dlažbu?
Odpovědět
@atilius rozepsané to máme, ale to mi i tak nic moc neřekne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?