Gumová dlažba na zahradě

Ma prosim niekto gumovu/pryzovu dlazbu na zahrade? Ake mate s nou skusenosti, hlavne v lete? Planujem nejake mini ihrisko a zvazujem pouzitie gumovej/pryzovej dlazby okolo hracich prvkov. Pripadne aky typ podkladu okolo hracich prvkov pouzivate?
Odpovědět
Profilova fotka
když jsem viděla, z čeho se to vyrábí, na zahradu / k dětem bych to nepustila... (i když NA TO ses neptal, vím...)
Odpovědět
Profilova fotka
V pronajatem dome jsme meli herni prvky na betonu. Ted je mame na trave. Prijde mi zbytecost kupovat takovou vec. Levnejsi, zdravejsi i prijemnejsi je pro deti trava, hlina, pisek, oblazky...
Odpovědět
@blahova_andrea Oblazky je alternativa, ktoru zvazujem hned po gumovej dlazbe :) Chcem hlavne bezpecne riesenie, financie nehraju rolu. Pri gumovej dlazbe sa hlavne obavam, ci v lete nebude moc palit od rozohriateho slnka....
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya no tak děti si hlavně nehrají jen doma a vydláždit jim celé okolí stejně nemůžeš. podle mě je přednější, aby se děti naučili bezpečně chovat všude než jim dělat v okolí bezpečné "bubliny" ;-) já bych tu gumovou potvoru doma teda nechtěla. za kamínky a trávu vám mnohem více poděkují i dětské nožičky :-)
Odpovědět
@blahova_andrea Potrebujem tento priestor oddelit od zbytku zahrady. Bezpecnost je prvorada, mnohe nehody vznikaju ako moment.... Trava - nechcem, pretoze neda sa to tam rozumne automaticky polievat + problem so sekanim Hlina - nechcem, po dazdi z toho bude blato Beton - nebezpecny kvoli moznym padom z vysky Ako som napisal, zvazujem tieto gumove dlazdice, pripadne 10cm vysoky kacirek/oblazky (asi frakcia 4-8) a zaujimaju ma realne skusenosti.
Odpovědět
Ahoj, za mě super, děti si na ni mohou kreslit i křídou ... koukněte kdyžtak v OBI, vím, že ji tam taky mají :) ale mají jen 2,5cm myslim, my jsme koupili na eshopu 3,5cm sapekor.com/gumova-dlazba ;-) ;-) mají i různé barvy :-D a máme k tomu i certifikát.. je to přímo na dětské hřiště ;)
Odpovědět
http://www.mfl-group.cz/
Odpovědět
@janano70 Diky moc za feedback. Obzriem nieco v okoli, tie 2,5 cm v obi/hornbach vyzeraju nie uplne podla mojich predstav. Pokladali ste si to sami?
Odpovědět
čím se to čistí? tlakovou myčkou-vapkou?
Odpovědět
@deto_oesya ja myslím, že v létě to bude stejně horké jako kaminky, nehodil byste mi prosím fotku až to bude hotové?
Odpovědět
@jaroslav1987 Nie je problem, len zatial som sa k tomu nedostal ;)
Odpovědět
@deto_oesya jasně super, díky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?