Jak vydláždit vjezd u domu a garáže?

Dobry den, prosim o radu jak a čím vydlazdit tuto plochu? I s pristreskem u garáže to je 140 m2 Manžel by nejradši vydlazdit celé ickama. Já si to nedovedu představit mít tuto plochu celou vydlazdenou. Nemá někdo nějak podobně řešeno? Předem moc děkuji za rady.
Odpovědět
Akorát u garáže pod oknem by vycházel ostrůvek se zelení. A je to jižní strana tak když tam bude v létě pařit slunko tak to bude pěkně rozpálené.
Odpovědět
já bych to za sebe určitě celý betonový nechtěl, udělal bych to, aby byla cesta do garáže a pak, aby tam třžeba bylo místo na další dvě auta venku, ale mít to celý mi přijde ujetý...
Odpovědět
@plaintruth @plaintruth my právě parkujeme jedno auto v garáži a druhé pod pristreskem vedle garáže. No mě se to taky nezdá celé to vydlazdit.
Odpovědět
A co zatravňováky? Něco takového http://www.godelmann.cz/betonove-vyro...
Odpovědět
Profilova fotka
Kombinace ploch- různé materiály, zelené do toho.
Odpovědět
@zuzekk ale jak to rozdělit, potřebujeme vjíždět do garáže a druhým autem vedle garáže pod přístřešek. Myslela sem pod tím garazovym oknem udělá takový trojúhelník se zelení a na te straně jak je ten černý poklop vézt obrudniky k rohu garazovych vrat a na levo udělat taky pruh se zelení. Ale nevím jestli to nebude moc složité a taky aby to nevypadalo divné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?